Sivut

torstai 24. toukokuuta 2012

täällä taas!

Anteeksi postaustauko.. Ensiksi estekisoista, B ei vielä tuu kisoihin isompaan kun 50cm, hyvä vaan ettei rasita jalkaa. Meen siis Sepolla ja pääsin pelkän 70cm, koska hevoset eivät vaan riitä vaikka erikseen vielä kysyin. Sinänsä harmittaa, mutta ens kerralla sitten. Suunnitelmina oli pitää jotain erikoista valmennuksessa 3.6. ESRA:n kisojen sijaan, no päättärit on 2.6. ja lähetään sieltä suoraan Vierumäelle, joten en pääse sinnekkään. Olisin muutenkin mennyt Killellä, kun Bambia ei viitsi vielä ottaa.

Viime torstaina menin Maxilla koulutunnilla Talmassa. Olin aika tahmea, tehtiin avoja jotka meni ihan kauheen huonosti. Opettajakin sanoi, että poni oli aika jäykkä ja tein sitten pohkeenväistöjä. Loppua kohti parani, saatiin tosi hyviä laukkapätkiä.

Sunnuntaina ponivalkku meni Loviisaan kisoihin ja valmentaja meni messiin, ei siis ollut valkkua.

Tiistaina sain tunnille Sepon. Harjoteltiin vähän pikkuesteillä perusrataa ja uusintaa. Seppo kuumu inhottavasti, ja kun ei vaihda laukkaa lennosta, pitää siirtää raviin. Ei siitäkään meinannut tulla mitään, käytiin kesken uusinnan vähän tappeluja, sillä en halunnu rynnätä sarjalle epätasapainossa väärässä laukassa, vaikkei estekorkeus ollutkaan mitään. Pysäytin kerran Sepon, peruutin pari askelta ja nostin oikean laukan, lakkasin ajattelemasta mitään uusintaa, sehän ei ollut niin vakavaa. Tästä huolimatta aika oli uusinnassa ihan ok.

Tänään menen sitten taas tallille tonne Talmaan. Siitä postaan heti kun kerkeen, oon nyt ollut niin paljon kavereiden kanssa ettei aikaa ole jäänyt. Koulussa ei tehdä muuta kun hoidetaan lapsia. Kuviakaan ei ole ollenkaan ratsastuksesta nyt. Heippa :)

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! :) http://lannennopein.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista
  2. Uuu vaikuttaa kivalta, teen heti kun löydän aikaa. :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)