Sivut

perjantai 4. toukokuuta 2012

kesäkesäkesä !!

Heippa!
Sori en keskiviikkona ehtinyt postata ja eilen harjoittelin teoriakokeeseen (mopokoulu) joka oli tänään. Sain hyväksytyn!! Ajotunnit on viikon päästä ja sit onki mopokortti kädessä :) Vielä kun saa sen skoban hankittua...

Tiistaina siis sain Bambin koulutunnille. Veli heitti tallille prätkällä ja kaikki kamat oli jotenkin vaikee ottaa ja kannukset jäi himaan, joka tarkotti tahmeaa kipittävää kiimassa olevaa tammaa. Kuullostipa ihanalta. Noh, ihan ok pätkiä oli, muttei yhtään niin hyvä kun viikko sitten tiistaina. Harjoiteltiin KN:stä pätkiä, mm. molempia laukannostoja ja lävistäjiä, aluksi loivia kiemuroita.

Meillä oli kans joku sijainen. Se kehu kovin meijän laukannostoja ja laukkaa ylipäätään. Yritin herätellä tammaa avoilla ja suluilla uralla. Jos antaisin tunnista arvosanan, se olis varmaan 7-, kun toi sijainen ei niinkään vaatinut ratsastuksessa paljoa niinkun Gia ja Jenna.


liian lyhyet jalkkarit, esteratsastaja :( + nilkka?





Kuvat (c) Maija, kuvasi Annan kameralla. Kiitos molemmille! :)

Harjottelin tosiaan torstaina siihen teoriakokeeseen, enkä mennyt taaskaan Talmaan. Ens viikolla viimein!! Sunnuntaina sit koulumestaruudet, siitä postausta sitten ;) hyvää alkavaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)