Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

maastoilua ja suunnitelmia

Heippa!
Tiistaina tunnilla mentiin siis maastoon. Sain Aaronin, semmosen kamelin joka pukittelee ja oikuttelee ja on laiska. En tykkää siitä yhtään ja menin sillä ekan kerran. Bambilla oli maanantaina lepopäivä ja tiistaina se tuli jo tunnille kun jalka oli niin hyvä :)

Mentiin kävelee metsäreittiä. Lähellä auton moottori käynnisty ja Aaron veti semmosen sonnipukin, pienen sellasen. Ei siinä mitään ja jatkettiin. Kovin pitkälle ei oltu menty kun Pike alko ontumaan ja käännyttiin takas. Lopputunnin sai sitte mennä itsenäisesti kentällä ja työstin koko tunnin ravia. Laukat on Aaronilla nimittäin ihan hirveitä. Lopputunnista Aaronin ravi oli tosi mukavaa ja se kulki ihan nätisti.

Pakko vielä kertoo kaikille, eilen oli inssi ja nyt mulla on kortti!! Kävin jo eilen ajamassa mun Kymcolla södiksessä ja nyt saatte vähemmän kuvia kun äiti ei oo mukana kuvaamassa tallilla :/ enköhän mä vähän väliä jonku löydä ;)

Päätettiin ettei mennä niihin ESRA:n kisoihin estevalkun kaa, ne pidetään Nurmijärvellä ja jos siellä on osallistujia päälle 200, meijän hevosrekka ei mahtuis sinne ja pohja menis todella huonoks. Mennää johonki muualle ulkopuolisii tai pidetään omat kisat tai jotain :)

Jahei, ilmottauduin Bambilla estemestaruuksiin 70cm ja 80cm, kisaan junnumestaruutta tossa 70cm. Tuskin saan Bambii molempiin mutta sit on Seppo, Cola ja Kille vaihtoehtoina. Tänään päivällä skoballa tallille, postaan siitä huomenna. Hyvää helatorstaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)