Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

junnumestaruutta kisaamassa

Heippaa!
Vaikka toi edellinen ulkoasu oli käypäsä, aattelin silti ajankuluks tehä kesäsemmän. Toivottavasti sekin on OK. :)

Kisoihin lähin ajelee jo aikasin aamulla. Heppaa ei tarvinnut itse laittaa, koska sillä oli ratsastaja ennen mua. Siellä sit chillailin ja tein toimarihommii kunnes oli aika mennä valmiiks lämpätyn hepan selkään. Seppo ei ollenkaan kuunnellut mun apuja! Pidätteet meni metsään, käännökset oli ihan hirveitä ja pohkeesta ei joko liikkunut tai lähti juoksemaan.

Radalla Seppo oli muuten ihan ok, vauhtia oli taas kerran liikaa. Aattelin, että nyt en anna sen juosta päätä pahkaa radalla niinkun viimeks ja mietin et hidastan sitä sit vaikka väkisin. Jokasen esteen jälkeen oli iso homma saada se rauhottumaan. Silti oon tyytyväinen ettei kielletty tai kytätty mitään, mikä oli tänään tosi yleistä! Arvostelu oli AM5, eli ratsastetaan perusratojen jälkeen erillinen uusinta pienimmän virhepistemäärän saaneiden kesken, toisinsanoen puhtaan radan saaneiden.


kakkoseste
 Kolmosesteelle rata suju ihan nätisti, vaikka vauhtia oli. Kolmosesteen ja nelosesteen väliin olis mennyt viis laukka-askelta, tai näin mä laskin ja moni oli mennyt, vaan eipä me! Seppo pinkas vauhtiin ja mentiin ihmeen oravahyppy nelosesteen yli neljällä askeleella. Tän jälkeen oli pakko saada heppaa rauhottumaan, joten tulin vitosesteen ravissa, sen pieni pysty se oli. (hyvä että niitä ravilähestymisiä on harjoteltu ;>)

kolmoseste,
näyttää siltä kun tultais väärässä laukassa :D

fiuuuuu!
Kutonenkin meni nätisti, tämän jälkeen jarrutin, ja koska seiskaeste oli radan pienin, päätin tulla siihen hitaasti. Seppo ei kuitenkaan nostanut takajalkojansa tarpeeksi ja puomi tipahti. Tosi kiva! Tämmösen tyhmän virheen takia ei asiaa uusintaan. Sitten suoritettiin viimenen este nätisti.

kutoseste

seiskaeste, kummallinen laatu !
Eli 4vp ja kuulemma 70cm nopein perusradan aika....... Sama kun viimeksi :D Toinen tyttö pääsi Sepolla uusintaan ja meni senkin puhtaasti, muttei sijottunut. Ei siis tarvinnut edes ottaa hepan kamoja pois. Olin toimarina kisojen loppuun ja sitten oli torikokous kouluvalkun ja estevalkun kanssa niistä Messilän, nykyisen Takkulan kisoista. Mentäs sinne isolla porukalla ja yövyttäis, ekaks pari päivää koulua ja toiset pari päivää esteitä. Itse en ole kisaamassa, mutta kisahoitajaksi menen. Nämä on siis elokuussa.

Tässä vielä ihana ratavideoni:


Katsotaan, mitä tunteja jatkuu ja milloin. Pitäisi etsiä kesäksi joku vuokris jos kaikki tunnit loppuu ja hepat pääsee laitsoille... Noh, heippa :)

12 kommenttia:

  1. Mä en jotenki yhtää osaa hypätä Sepolla :D Ihana banneri♥

    VastaaPoista
  2. Hauskoi kuvia jos ei muuta, hyvin näkyy videossa et seppo vähä.. no seppo <3 Mut hei hyvä. Not bad not bad.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no vähä tommone sählä-rata :D mut kiitoksii kiitoksii, bambi on entistä huonommassa kunnossa et tästä saattaa tulla jokski aikaa iha vakkariratsu....

      Poista
  3. Hyvältä (vaikkakin vauhdikkaalta) näytti toi teidän meno ja hitsi miten harmittava toi tokavika este... :D Mut tällasista aina oppii, hyvä te!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, no vauhdikas rata se pelkästää olikin :D haluisin päästä hyppäämään isompia luokkia ... :( niimpä, harjotus tekee mestarin :)!

      Poista
  4. Näytti just hyvält toi rata ja kivoi kuvii :) Ja tää on hieno tää uus ulkoasu ja toi banneri :)

    VastaaPoista
  5. Mikset mee tonne Takkulaan kisaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tiiä. Jotenki se oli jo sovittu ketkä sinne on menossa. Onko se sitten siitä kiinni, että mulla tuskin on ratsua, vai siitä, etten oo tarpeeksi hyvä ja kokenut. Ehkä mulle joku ratsu vois löytyä, mutta en sit tiiä. :)

      Poista
  6. Mun blogista löytyisi sulle haaste :)
    http://katari-mmwii.blogspot.com/2012/05/95-haasteita-haasteiden-peraan.html#comment-form

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tein just haasteen, että teen kun kerkiin. :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)