Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

kysymyshaaste

Aattelin nyt tehäkkin samantien edellisen postauksen jälkeen tän haasteen, kun jäi aikaa. Kiitokset tästä Hanna ja hänen upea bloginsa.


Sääntöjen mukaan kiitän haastajaani, vastaan hänen keksimiin 11 kysymykseen, ja keksin uudet 11 kyssäriä seuraavalle 11 blogille, jotka haastan. Katsotaan mitä tästä tulee ;)

1. Millaisia blogeja luet ja miksi?
No eniten luen heppablogeja, koska ne on tietenkin samaa aihetta kun mun blogissa. Tykkään myös joistan ''normi''blogeista, missä porukka kertoo vaan elämästään.

2. Mikä on parasta kesässä?
Ehdottomasti lämpö. Vihaan kylmää ilmaa!

3. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?
Aika vaikee kysymys, en oo ikinä ajatellut tota. Mut uskallan sanoa että ehkäpä kissa, juuri sen lämmön rakastamisen takia :)

4. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Hmm, toivottavasti vielä opiskelemassa johonkin hyvään ammattiin jossain vuokrakämpässä Helsingissä, jotain kahviladuunia yms. tehden :) Vielä tietenkin ratsastaen, ainakin Husössä.

5. Mitä kadut tähänastisessa elämässäsi?
En oikeastaan suuresti kadu mitään. Tottakai on pieniä asioita, mitä tekee ja niitä myöhemmin katuu. Elämää mullistavaa asiaa tässä ei ole, tai jos on, on se sen verran henkilökohtaista etten siitä nettiin kirjoittele :)

6. Mitkä ovat elämäsi parhaita puolia?
Se, että elämäni on rikasta. Tarkotan sitä siis, ettei mulla jää tylsyyteen onneksi liikaa aikaa. Koko ajan pitää mennä jossain, ja kaikki mitä teen on sellasta mitä haluan. (noin ylipäätään elämässä tietenkin) 

7. Jos voittaisit lotossa viisi miljoonaa, mitä tekisit rahoilla?
No aluksi lähtisin rantalomalle jonnekkin lämpipään, sen jälkeen Nykkiin shoppailemaan. Kotona sitten hankkisin ylläpitoon tai omaksi jonkun kokeneen kivan hepan jonnekkin lähitallille ja pistäisin säästöön ne mitä jää! ;) Ainakin aluksi...

8. Jos et bloggaisi blogisi nykyisestä aiheesta, mistä muusta voisit pitää blogia?
Ehkäpä koiraharrastuksesta tai muuten vaan sellasta normielämä - blogia, mitä monet ainakin tytöt pitää. Tai sitten blogia joka on erikoistunut esim valokuviin... 

9. Mitä muita harrastuksia olet kokeillut kuin nykyistäsi?
Oon harrastanut monta erilaista tanssilajia monta vuotta. Vähän ehkä harmittaa, että lopetin, oli se niin hauskaa ja hyödyllistä. Sitten myös 6 vuotta pianoa (oli ihan kauheeta) ja sählyä kerkisin harrastaa 5min kunnes tylsistyin koko hommaan :D

10. Mikä hevosissa/koirissa/muissa eläimissä eniten ärsyttää? (valitse blogisi aiheen mukaan)
Mun mielestä hevosissa ei sinänsä ole mitään ärsyttävää. Se, että ne oikuttelee ratsastaessa, riistäytyy käsistä taluttaessa, astuu päälle ja mitä kaikkea muutakaan, on vaan haastetta koko harrastukselle. Pitää olla vähän jännitystäkin tässä lajissa!

11. Mikä on hevosissa/koirissa/muissa eläimissä parasta? (valitse blogisi aiheen mukaan)
Hevosissa parasta.. En oikeasti pysty vastaamaan tähän. Hevosissa on niin paljon erilaisia hyviä kuin huonojakin puolia, yksi paras asia tässäkin eläimessä on tosi vaikea sanoa.

Omat kysymykseni:
1. Miksi alotit bloggaamisen?
2. Mitkä ovat tavoitteesi vuoden loppuun?
3. Mitä muuta voisit harrastaa nykyisen harrastuksesi lisäksi?
4. Kuinka kauan olet vuorokaudessa tietokoneen ääressä?
5. Mitä mieltä olet omasta blogistasi?
6. Mitä tekisit jos voittaisit lotossa?
7. Haluaisitko hankkia ensimmäisen eläimen/lemmikin? (jos omistat jo, niin toisen)
8. Missä maissa haluaisit käydä?
9. Mikä on ehdottomasti yksi parhain asia elämässäsi?
10. Minkälainen olet 10 vuoden päästä?
11. Minkälaista musiikkia kuuntelet?

Haasteen saavat:

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)