Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

valmennus pakkasella

Moikka.
Väsyttää niin paljon, et hyväku jaksan kirjottaa... Tänää aamulla oli -20 astetta pakkasta, hyi. Eihän siinä auttanu , laskettelutakki päälle ja tallille. Siellä oli niin kirkasta ja kaunista, ketää ei ollu vielä sillon siellä ja oli ihan hiljasta. Aloin sit harjailee jo karsinassa olevaa tytteliä sormet jäässä.

Maneesis meit oli sit vaan 3. Oli niin kylmä sää ettei hypätty, mentii aika paljon koulua ja puomeja + muutama kavaletti. Tässä vaiheessa jo oli tunto poistunu sormista ja varpaista ja nenä oli jäässä :c en tykkää.

Alotettiin käynnissä koko uraa avoa ekak oikeeseen kiertoon, sitten vasempaan. Sama ravissa keventäen, mutta maneesin molemmissa päissä tuli iso pääty-ympyrä isoilla ja lennokkailla raviaskelilla. Tää suju ihan hyvin, Bambi oli aika muksa. Sitte vaihettiin vasempaan kierrokseen ja tehtiin ne pääty-ympyrät laukassa. Mun sisäpohje ei menny mitenkää läpi vasempaan kiertoon. Muuten oli kiva.


Sit alotettiin puomeilla ja kavaleteilla. Tossa kuvassa näkyy miten mentiin, (sama juttu molempiin suuntiin) eli lyhkäsen sivun jälkeen musta puomi, jonka jälkeen jyrkkä (kuvassa ei oo) pohkeenväistö neljälle punaselle kavaletille, heti niitten jälkeen hidastus ja pohkeenväistö ja musta puomi. Sit lyhkäsellä sivulla laukannosto, vihreet puomit laukassa heppa suorana. Näis B toimi tosi hyvin, jäi hyvä fiilis vaik edellinen tehtävä ei menny täysin nappiin. :) viel loppuravit keventäen hepat pyöreinä, oikein mukavia oli.

ps. tää ei liity mihinkään, mut tein ifoloris semmosen taskukalenterin, aika kätevä (=

3 kommenttia:

  1. Juu huomasin :) Kiitti viel ku menit popsul!

    VastaaPoista
  2. yay ! Polleista ja Reetusta se kalenteri?

    VastaaPoista
  3. hyvähyvä :) ei mitään, se on aina yhtä jees ;) reetusta ja kaikennäkösestä muusta :) mut emmä hevosist.. :D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)