Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

hepan viimenen liikutus

Heissan,
olin tänään vikaa kertaa Meggyy liikuttamassa. Tallille ku menin, Meggy ei ollukkaan sisällä ja hain sen sit tarhasta. Lunta oli tullut ja se loskan määrä... Noh saatuani hepalle kamat päälle lähettiin lampsimaan kentälle. Sillo alko vielä sataa vettä ja tuulemaan. Oli ihan kauheen kylmä ohkasessa takissa ja kesähanskoissa. Noo, kyl mä selvisin.

Tein pitkät alkukäynnit sateen loppua odottaessa jota ei kuitenkaa tapahtunut. Pakkohan se oli sit alottaa ja otin saman tien voltteja ja pohkeenväistöjä käynnissä. Ravailun alotin pohkeenväistöillä myös ja isoilla pääty-ympyröillä. Yritin saada Meggyä mahdollisimman suoraksi pitkillä sivuilla ja asettaen hyvin sisään ympyröissä. Sit otin laukkaa, enemmänkin keskiympyrällä, joskus suuntaa vaihtaen. Tällön joku pakettiauto tööttäs just laukanvaihdon kohalla ja M vähän innostu ja alko hyppelemään. Ihan pian sekin oli ohi ja oltiin sit taas rentoina :) En tiiä tuntuko musta vaan mut ihan kun sade ois loppunu noitten laukkatyöskentelyjen aikana..

Otin taas ravia ja M oli paljon parempi. Se oli helpompi suoristaa ja pidätteet meni läpi paremmin. Istuin alas penkkiin ja heitin jalkkarit kaulalle. Eilisestä tunnista oli vatsalihakset ihan jumissa joten tää oli aika tuskaa. Silti sinnittelin ja jaksoin työskennellä vatsalihaksilla voimakkaammin ja tein vielä muutamat pohkeenväistöt ja annoin hepan kävellä.

Tää oli nyt sit viimenen kerta Meggyllä. Sorry mulla ei oo yhtään kuvaa ku menin sillä , mut jos haluutte nähä kuvia missä Emma menee sillä, niitä löytyy täältä. Heppa oli nää kaikki 3 kertaa hyvä ja Emma saa olla tyytyväinen :) Eli postausta tulee ainakin vkl, huomenna en pääse luultavasti tallille kun kyytiä ei ole.

tää on ainoa kuva minkä sain meijän joulunäytelmän lajiesittelystä,
oon just nousemassa Robinin selkään :)
Adios!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)