Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

jeah , LUNTA

Heippaaa!
Olin kaverilla yötä ja aamulla kävelin sit Nevakseen. Oli tullu lunta ihan reippaasti ja oli tosi kirkasta. Popsu piti siinä sit liikuttaa ja näinhän mä tein, kamat päälle ja menoks. Menin maneesiin ja Nelli oli siel Zigen kaa myös. Tein käynnissä paaaaljon väistöjä esim. ympyrällä takaosaa ulospäin ja uralla takaosa sisään tai ulos. Popsu kuunteli hyvin. Sitte ravissa keventelin hetken koko uraa + ympyröitä ja sit istuin alas ja tein taas väistöjä. Tässäkin tosi hyvä. Sit otin laukkaa kumpaakin suuntaan, Popsu pysy hyvin kasassa ja tuntu hyvältä. Sit jossain vaiheessa annoin kävellä hetken ja menin ulos kentälle vähän kävelee ja ravailee, oli pakko koittaa pitkäst aikaa ratsastaa lumella :) Samanlainen ulkona ja menin sit takas maneesiin, otin vähän laukkaa ja aloin tekee loppuverkkaa.

Loppukäynnit menin Nellin ja Zigen mukaan maastoon lampsimaan, Zigel oli vähän energiaa eikä meinannu pysyy paikoillaan, hyppi ja pomppi joka suuntaan. Popsu vaa katteli sillee ''ok?'' :)
Vähän tämmönen lyhyt ja tylsä postaus tuli nyt mut eipä oo niin isoja uutisia tai mitään.. Ei varmaan keritä mennä tänä vkl Talmaa Jennin kaa nii ens viikonloppuna pitäs ainaki keretä , ja tehtäis se tallipäivävideo. Huomenna valmennus joten näkyilee :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)