Sivut

perjantai 27. tammikuuta 2012

joookeeriiit

Huhhuh, eipä mitään kauheen hevosaiheista kirjotettavaa, olin tosiaan keskiviikkona Märskyn avoimissa, kiva paikka oli. Sitten sairastuin yllättäen ja olin torstain pois koulusta & tallilta. Perjantain oli jo terve olo ja menin kouluun ja illalla sitten taas kattomaan Jokereitten matsia, Ilvestä vastaan Jennin kanssa. Voitto 6-5 ! Tosi tiukka ja kiva matsi ja vähän kaikkee muutakin mhm..

No tarkotuksena ois mennä huomenna Talmaan kuvaamaan sitä videota vihdoin, mutta kaveri ei saa kyytiä takasin himaan joten ei mennäkkään. Sit Ada kyseli menisinkö Popsua liikuttamaan, en oo jutellu porukoitten kaa (tulin sieltä matsista kotiin 22.30, sillon oli jo nukkumassa) niin kattoo huomenna. Sunnuntaina sitten taas valmennus.

En nyt tiiä mitä tekis, ilmottauduin Korpulla 12.2. järjestettäviin koulukisoihin. Luokat mihin oisin menossa on HeC:1 2000 ja HeB: KN-special. Mietin et meen kumpaankin mut sit ajattelin et oon menny Korpulla kaksi kertaa ja ekat koulukisat eli ilmottauduin vaan siihen helppoon ceehen. Nyt jäi kaduttamaan mutta minkäs teet. -.-


Eipä mulla muuta, tämmönen nopsakka postaus, ei sen ihmeempiä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)