Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

vkl + energiaa

Moikka,
elikkä tässä vähän mun viikonlopusta:

Perjantai: Suoraan koulusta Jennin kanssa seinäkiipeilemässä Tapanilassa. Isoimmat seinät oli sitä 16 metrin luokkaa, jotkut kivuttiin ihan ylös asti. Oli tosi hauskaa vaikka käsiin sattuu ja varpaat murskana. :)


Sitten sen jälkeen Jenni tuli meille yöksi ja katottiin leffoja ja syötiin :)

Lauantai: Lähettiin Jennin kanssa aika aikasin liikkeelle, olihan Katjan lahja ostamatta. (täyttää siis 16 maanantaina) Sitä ennen mentiin käymään Jennin iskällä ja näin näiden koiran Kertun vastasynnyttämät pennut, jotain viikon ikäsiä. Oli kyllä sulosia<3 Itiksessä löysin sitten Katjan lahjan ja siihen jäi 3 tuntia aikaa. Syötiin (useaankin otteeseen) ja vähän osteltiin kaikkee turhaa.

Lähettiin sitte illemmalla Rautatietorilta junalla Pasilaan ja käveltiin Hartwall-areenalle kaikkien jokerifanien kanssa, olihan peli alkamaisillaan :) siellä tuli sitten turpiin Pelicanssilta, mutta fiilis jäi päälle eikä jokerit hävinny ku 2-3 rankkareilla. Sitte illalla kotiin :)



Sunnuntai: Aamulla valmennukseen ja valaisen nyt vähän tota mun otsikkoa. Eli Bambi oli ihan intopiukeena. En tiiä mitä on tapahtunu mutta pidätteitä ilman oltais juostu päätä pahkaa ympäri maneesia koko valmennus! Ehkä tää johtuu mun kannuksista, kuka tietää. Mut tykkään kyllä enemmän tästä ku siitä että sitä pitää potkia.. Tänään ei menty kun jotain koulukiemuroita, väistöjä ja puomeja. Kyllä jäi taas fiilis tytöstä, yllätti taas :) Ei siitä sen enempää, en paremmin jaksa selitellä nyt.... ::)

hyviä päivänjatkoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)