Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

sokkeloja kavalettien kera

Moikka,
mulla oli tänään siis valmennus. Pakkasta ei ollu ku aamulla jotain -5 eli hyvissä keleissä mentiin. Bambii (eikä muita valkkuheppoja) ei oltu vielä tuotu sisälle, niinku tallityöntekijät yleensä tuo ennen valkkuja. Noh siinä sit ihmeteltii et haetaanko sit ite mutta sit ne tallityöntekijät hoiti sen sitten. Harjaus ja kamat päälle ja eiku maneesiin.

täs tää mun upee luomus. osaan piirtää VOLTTEJA. ^













Meit oli taas vaan 3 - jes. Aika paljo tehtiin kavaletti ja puomitehtäviä. Eli toisella pitkällä sivulla oli ''sokkelo'', eli neljä puomii vinottain. Alotettiin menemällä ne ravissa, jokaisen puomin jälkeen voltti. Katsokaa kuvasta, tarkemmin en osaa selittää :) Tultiin sitte pitkää sivua uralla väisöä käynnissä ja ravissa. Sitte tehtiin samaa tehtävää paitsi voltit laukassa ja kavaletit ravissa + pitkällä sivulla eka puomi laukassa, siirto raviin ja temmon säätely, kavalettejen jälkeen laukannosto ja viimenen puomi, sit taas sokkelotehtävä. Mentii tätä molempiin suuntiin ja vaikeutettiin tehtävää. Mitää muuta ei muutettu ku kavaletit tehtiin laukassa ja voltit ravissa. Tässä usein hevoset alko kavaleteilla vaihtelee laukkaa, mut ei se haitannu. Sit ku alko tuntuu sutjakalta nii tultiin kaikki (paitsi kolme ravikavalettii) laukassa, laukanvaihto aina volteilla. Sai myös tehdä ravin kautta vaikka yleensä ne vaihto kavaletilla :)

Täl kertaa mulla oli kannukset ja heppa oli tosi terävänä koko tunnin. Ehkä vähän liiankin, välil sitä perääki lens... Mut se ei oikeen tykkää niistä kannuksista, tosi ärhäkästi teki laukanvaihdot ja kaikkee :D mut hienot väistöt tuli ja alan nyt käyttää B:n kanssa kannuksii joka valmennus.

Tän jälkeen käväsin himassa syömässä leivän ja vaihtamassa lökärit ja kengät ja suuntasin nevakseen. Adal ja Nellil oli siis kisat, Ada meni 90 ja 100cm ja siitä voitte enemmän lukee täältä kun Ada niistä blogiinsa kirjoittaa :) ysikympissä oli kauan ensimmäinen mut loppujen lopuks 3. ja metrissä tuli tokaksi neljällä virhepisteellä :) hyvä ada ja popsu!
Nelli meni vaan 100cm ja keskeytti. Zigel on ollu ny ongelmii satuloiden kaa ja ne meni liian pienellä satulalla, verkassa tuli kielto ja muutama himoloikka. Radalla sit ekas esteessä kielto ja tokan kerran sama este oli kans semmonen megaloikka... Sit nelli keskeytti, ihan viisasta :) Nellil ei oo blogia, harmi (liian laiska kirjottamaan)

Tulipa himo postaus, toivottavasti jaksoitte lukea. Kuvia valmennuksesta lisään tähän postaukseen ehkä myöhemmin jos niitä joltain saan. Heippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)