Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

erittäin onnistunut valmennus vol.2 + materiaalia

Ah tänään oli ihana valmennus. Tultiin taas ravissa joitain esteitä. Alotettiin ravipuomitreenillä ympyrällä, joka suju vähän tahmeesti. Sitten tultiin ravissa pinkki pysty, jonka jälkeen siirrettiin raviin ja ravipuomit. Tämän treenin jälkeen tultiin ravipuomit, jonka jälkeen iso, reipas ja hyvä laukka. Lyhyeltä sivulta käännettiin trippelille, joka oli sen 70cm. Sitteen koottiin hallittuun, mutta silti hyvään etenevään laukkaan ja tultiin kapea pysty, joka oli sen 70cm kai.. Näiden jälkeen tultiin ravissa sarja, eli ensin ristikko, sen jälkeen pysty joka myöhemmin nostettiin okseriksi. Tämän jälkeen siirto raviin ja ravipuomit.




Bambi meinas kieltää, siksi istunta.



Sitten tultiin koko homma ratana. Ensin pinkki pysty ravissa, siirto raviin, ravipuomit, laukannosto ja trippeli, laukan kokoaminen, kapea pysty, siirto raviin, sarjan ristikko ja pysty, siirto raviin ja ravipuomit. Siitä video:




Kuvat ja video © Maija , elikkä kiitokset hänelle! :) Ilmottauduin Bambilla 80cm, joka on 15.4. Ja hei, Talmaan on tullut uusi hevonen, Nakke! Siitä lisää torstain jälkeen :)
p.s. mulle ostettiin Royal Equusin hanskat, tosi hyvät!! En oo ehtinyt vielä käyttää niitä mutta kädessä tuntuu hyviltä ja muutenkin mun mielestä ne on nätit. Jee :)

P.P.S. HYVÄÄ APRILLIPÄIVÄÄ :)!

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)