Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pablo sekä koirailua

Huh, mikä tunti. Viimeks Jennan tunnilla menin Ossilla ja Jenna lupas mulle isoaskelisemman hevosen. Sain siis Pablo Eskoban, joka on ollut Husössä joku muutaman viikon. Se tuli Saksasta (kuulemma) Dreamburgin eli Dannyn kanssa. Pablo on sellanen nuori kahjo mutta silti tosi hieno hevonen. Se on ollu muutamassa valmennuksessa, hyppää hyvin mut hyppii pystyy, kieltää ja säikkyy.

No jokatapauksessa, Pablo säikky kauheesti jakkaraa ja katsomoa. Se on aika semmonen iso, niin oli vähän vaikee rentoutua sinne, ja sitten siihen vielä se kyttäily. Sillä on kuitenkin ihana ravi ja se kulkee niin kauniisti, harmi ettei mulla oo kuvia. Ravailujen ja laukkojen (jotka oli semmosta juoksemista, kuolaimeen puremista ja villiintymistä) alettiin hommiin. Pitkillä sivuilla puoliksi avoa ja puoliksi sulkuja. Nää ei onnistunut alkuunkaan. Pablo kuumu sen verran, että aina kun käytin sisäpohjetta se oli nostamassa laukkaa. Siksi piti johtaa ensiksi kunnolla. Muutaman avon sain tehtyä ilman niitä paikallaan laukkaamisia. Muutaman kerran Pablokin suuttu sen verran, että se pysähty ja teki sonnipukin. Ei se väärin oo...

Jenna sano, että se on sen verran nuori että tylsyy helposti, jollon alkaa sähläämään ja näkemään vihreitä ukkoja. Sillon otin vaikka ravia (taikka laukkaakin) ympyrällä, jonka jälkeen jatkoin. Raippa piti heittää pois jossain vaiheessa, se oli nimittäin liian pelottava.

Loppuverkka oli sit ihan toinen juttu. Se ravas rennosti mutta reippaasti, ei vieny mua ja venytti niskaa. Tykkäsin sitten tosi kovasti ja haluan kyllä mennä uudestaankin. Sitten hyppäsin alas selästä ja talutin Pablon sen pelottavan jakkaran luo. Varovasti se haisto sitä ja päästi kuuluvan korskahduksen. Sitten se katso vikisevää koiraa katsomossa ja hypähti taaksepäin. Joo-o......

Tänää kävin kattomassa Jennin valmennusta + kuvailemassa. Kohta on pääsiäinen, jes! Huomenna eli torstaina meen Talmaan vaikka mikä olis, onhan Nakkeakin pakko päästä kattomaan. Yritän nappaa siitä muutaman kuvan niin näätte, Facebookissa siitä on muutama kuva ja se on tosi iso mutta KOMEE.
Saatiin Katjan kanssa HSKH:n hallista vuokrattua kenttä, jonne mennään koirien (Reetu+Ruffe) kanssa vähän agilityilemään. Mitäköhän siitäki tulee, sinne nimittäin pitää mennä bussilla ja metrolla.. Heheh.

Laitan tähän muutaman koira kuvan. :)




 Muutama viikko sitten meillä, pojat riehuu..

(c) Katja


pesun jälkeen :)
(c) Katja


agilityä Katjalla
HEI AINIIN, äiti oli ihana ja tilas mulle kisatakin! En tiiä siitä vielä mitään, mut laitan kuvaa viikon päästä kun se tulee :) Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)