Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

hyvä ja onnistunut tuuppaus - kuvia

Moikka,
en ehtinyt keskiviikkona kirjottaa tiistain tunnista, kun menin suoraan koulun jälkeen kaverille, josta mentiin hartwall-areenalle kattomaan jokereiden matsia, ja olin kotona siinä yhentoista maissa illalla... pahoittelut. Tiistaina siis, menin tallille ja meillä oli ekaa kertaa ulkona tunti. Sain Armin, kimon pienen hevosen/ponin, joka oli kuulemma kans aika nuori. Sillä oli ollut muutama vapaapv, niin alku oli vähän hakemista, eikä meinannut kuunnella pidätteitä.

Tehtiin ekaks käynnissä kokouralla avoja, ensin voltti ja kulmaan avo. Onnistu muuten ihan kivasti, mutta se innostu aina vähän mun apujen käytöstä, tosi vaikee selittää. Se vähän meinas aluks nostaa laukkaa kun olin yrittämässä avoa... Noh, sit kun sain avut selkeemmin perille niin meni ok ja poni rauhottu. Tehtiin samaa ravissa, joka meni paljon paremmin. Poni rentoutu ja alkoi näyttää tältä :


( molemmat © Maija )

Otettiin pätkät käyntiä pitkin ohjin, jonka jälkeen otettiin laukkaa. Aluksi Armi nosti väärää laukkaa ja kun sain korjattua, se pinkaisi eteenpäin. Tehtiin samaa asiaa ja volteissa oli vähän vaikeaa kääntää, avot ei oikein sujunut. Näiden jälkeen loppuravit ja käynnit, olipas kiva ponny :)

Ilmottauduin seuramestaruuksiin, joissa meen K.N.-specialin, ehkä parempi fiilis mennä se kun oon sen ennenkin mennyt (tosin en hyväksytysti.....). Ekaks laitoin Korpun, sit Bambin, ja kuolen jos en saa kumpaakaan näistä, koska kolmanneks laitoin Armin, kun muuta en keksinyt. Jennakin sano ettei kannata odottaa liikoja, kun se on vielä niin nuori. We'll see....

Oon saanu paljon kuvia estekisoista, mutta oottakaa vielä hetki. Saan vielä vähän ajan päästä lisää, niin laitan ne sitten kaikki samaan syssyyn. Tänään on torstai, enkä ehtinyt Talmaan mopokortin teoriatunnin takia, joka sattu just tälle päivälle. Viikon päästä torstaina on viimenen tunti kans, joten pieni tauko tulee nyt Talmailulle.

P.S. ens sunnuntaina ei oo valmennusta, Gia on maailmalla.

 Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)