Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

estekisojen harjoittelua & INFOA !!

Kerron ekaksi nää infoasiat. Noista seuraavista estekisoista. Ratsastuskouluissa on sellanen sääntö, että yks hevonen saa mennä max. kahdella ratsastajalla, jos ilmottautumiseen tulee sama hevonen monta kertaa, tulee arvonta. Noh, Bambi oli laitettu parilla ihmisellä mun lisäksi, ja koska menin Bambilla viimeksi, mut pudotettiin arvonnasta pois. Näköjään ei ole mitään väliä, vaikka olisikin oma estevalmennushevonen kyseessä. Sitten tokana vaihtoehtona mulla oli Sandra, joka onkin saikulla, eikä mulle laitettu ketään. Olipa kiva mennä innoissaan listoja kattomaan eikä löytänykkään omaa nimeä :D No juttelin sitten Jassen (Husön henkilökuntaa + valkussa myös) kanssa ja se sano että jos keksin keskiviikkoon asti hevosen, se laittaa mut samantien listoihin. Se ehdotti Seppoa ja Killeä aluksi. Mietin että ei nää kisat nyt niin kauheen tärkeet ole, niin sanoin että laittaa mut vaikka Sepolla 80cm. Elikkä, meen nyt Sepolla kisoihin, enkä ollu ikinä koskenukkaan koko hevoseen!

Pyysin tänään koulussa netin kautta Jennalta, että saisinko tunnille tänään Sepon, että jotain treeniä sais silläkin kisoja varten. Se lupas mulle Sepon ja kysyin vielä oisko tänään mitään tuntia millon hypättäis, että sais vähän fiilistä. Kello neljältä olis estetunti ja mulla loppu koulu 15.15, eli kovalla kiireellä koulun jälkeen himaan, kamat päälle ja tallille, leivän ehdin syödä. Jenna sano vielä että Seppo laitettiin mulle valmiiksi, eli kiitos talliapulaisille!

Ehin viittävaille 4 tunnille. Täs nää faktat Seposta lyhyesti : erittäin herkkä, saattaa hyppiä pystyyn, imppaa karsinassa, vähän semmonen sählä-reipas esteillä, vaikee selittää. Ihan kiva mutten ikinä halua mennä sillä koulua. Näätte kuvista, jotain aika järkyttävää. En oo ikinä nähny Seppoa missään tota hienommassa muodossa ym. trust me :D

Sitten vielä viimonen ilmotusasia. Vihdoin mennään kisaamaan ulkopuolisiin, seurakisat Nurmijärvellä! En tiedä tarkemmin mikä talli siellä, en luokkaa tai mitään muutakaan ihmeellistä, luultavasti päivämäärä on 13.5. Jaetaan estevalkkuryhmä kahteen ku meitä on kuitenkin niin monta, nii toinen menee viikolla 19 (missä mäkin oon) ja toinen viikolla 20. Mut tolla jälkimmäisellä viikolla kisat on kai eri paikassa ku Nurmijärvellä, en tiiä. Mutta, palataan estetuntiin:

Nopeiden alkuverkkojen jälkeen tultiin pientä sarjaa, eli kolme kavalettii pitkäl sivulla. Sit tultiin jo heti tän jälkeen ratana, eli okseri lävistäjällä, sarja, toisella pitkällä sivulla lävistäjälle, ristikko, kaarre ja toinen ristikko. Sitte lyhyen sivun jälkee lävistäjä ja okseri. Esteet oli siis tosi pieniä, max. sen 60cm. Näätte videoilta paremmin, en nyt oo millään selityspäällä. Video on youtubessa, tosin piilotettuna, jotain niin 'kaunista' katottavaaa etten kauheesti haluu että ihan kaikki näkee. Tiiätte kuitenkin mun ratsastus''taidot'' nii sillä ei ny oo väliä. Siinä on kuitenkin, enjoy :


(Jennan ohjeet kuuluu kivasti taustalla)

ja tässä vielä muutama kaunis kuva :

kaunista, eikö totta?



hyppy-kuvia en viitti laittaa enempää, aina oli joku tiellä tai
muuten yhtä heilahtanut ku tässäkin
Ens torstain Talmas hypätään ja kaveri tulee ehkä kuvaamaan ;) Siihen asti, heippa! :)
p.s.oisin jo viime vuonna voinu mennä mopokorttia hankkimaan, laiska kun olin ilmottauduin huomenna alkavalle kurssille ja raahasin jennin mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)