Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

vauhdilla kisoissa!

Heippa!
Tänään oli siis estekilpailut ja oltiin pitkästä aikaa ulkona. Oli ihana sää, aurinko paisto ja täydellinen kisakeli. En ajatellu jaaritella tässä sen enempää, Aasa (menee Sepolla valkussa) meni Sepolla 80cm ensin. Seppo kielsi ekalle esteelle ja kolmannelle esteelle, jolloin Aasa hylättiin. Tällöin nous mulla pala kurkkuun, mutta Aasa sai mennä radan loppuun, jolloin Seppo hyppäs vesiesteenkin hienosti.

Verkassa otin kolme hyppyä, kaksi pystylle ja yksi okserille. Nämä sujui hienosti, mutta Seppo vähän vei. Tavotteena oli 1. päästä radan läpi kieltämättä ja 2. jos edellinen onnistuu, päästä uusintaan asti ja 3. saada näiden jälkeen 0-0 rata. Sijoitusta olis ollu aika vaikea saada, eikä se ollu niin suurena tavotteena.

Heti radalle mentyä Seppo vähän vei mua. Otin ravia, siirsin käyntiin, tervehdin ja otin ravia voltilla. Nostin laukan ja suuntasin ekalle esteelle, joka oli pelottavan tuomarikulman jälkeen, sama este missä se kielsi Aasalla. No, tuomarin kohdalla Seppo pinkas vauhtiin ja liisi seuraavien esteiden yli. Mua varotettiin kauheesti aikasemmin olla yhtään roikkumassa suusta, joten päätin aluksi mennä löysemmällä ohjalla. Seppo kuitenkin alko viemään mua ihan kunnolla, jolloin ei enää edes pidätteet kovin hidastanut. Mentiin siis loppurata aika vauhdilla. Vitosesteelle tuli tosi huono tie, kun en saanut Seppoa kääntymään, mutta ylitti tämänkin virheittä.

Kutoseste oli vesieste, jolle karjasin ja Seppo hyppäs sen nätisti. Tiputin kuitenkin jalustimen ja tultiin huonosti seiskaesteelle, joka tipahti alas. Aloin kaivamaan jalustinta, jolloin en kerinnyt siirtää laukkaa ravin kautta (Seppo ei tee lennosta vaihtoa) ja kävi samoin niinkuin viime kisoissa, sarjan eka este tippu. Sarja olikin perusradan viimenen haaste, eikä jatkettu uusintaan. Oon tosi ylpeä Seposta, kun niin nätisti hyppäs esteet eikä kieltäny. Vauhtia ois kyllä voinu olla vähän vähemmän. Molemmat tippumiset oli tietenkin mun syytä, mutta Seppo oli hyvä :)

Videosta vielä, pahoittelen äitini kielenkäyttöä :D kannattaa videon kohdalla painaa oikealta alareunasta youtube-merkkiä, jolloin videon voi katsoa youtubesta. Totesin laadun olevan parempi siellä kun tässä + kuva on isompi.


Pistän varmaan ensi Husön estekisoihin Sepon kakkosvaihtoehdoks, mut Bambi pitäs saada. Tänään B oli 60cm toka ja 80cm toka, onse hieno<3 Ratsastelen ensi tiistaina seuraavan kerran, siihen asti :)!
P.s. sadas postaus!! :) ja hei, muutama ihminen napsi kuvia meistä, laitan niitä erillisessä postauksessa myöhemmin !

2 kommenttia:

  1. Woou, näytti iha pikkase vauhdikkaalta :D Mutta hyvä sinä !

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)