Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2011

popsu taas :) +talma

Heippaa :)

niin eli täs ois Roosalle vähän juttuu Eskosta kun menin sillä tossa torstaina Talmassa :) Kovin oli huono sää kun sato nii Esko herkkänäpoikana ei oikein jaksanu keskittyy ja siks veti jotain ihme loikkia ja pukkeja koko tunnin. Silti oli ihan kiva, tehtiin väistöjä neliöllä, millon takaosa siirrettiin ulos. Siinä oli ihan kiva ja vakaa vaikka onkin sellanen hontelo. Sit ravissa, suju yllättävän hyvin! Ei kiemurrellut niin paljon kun yleensä. Sit laukkoja ja vastalaukkoja, vähän villiinty niissä ja teki paljon niitä koikkaloikkia. Noh, kyydissä pysyin ja kyl sieltä muutama ihan kivakin vastalaukka synty.

Sitten eilen, Adalla oli taas menoja niin pyys mua liikuttaa Popsun :) No tällä kertaa en tarvinnu sitä ohjelipuskaa, vaikka muutaman tekstarin Adalle lähetinki.. Mutta, niinkun Ada blogissaan kertoi, siellä oli kovin hiljasta vaikka mäkin oon tottunu ihmispaljouteen. Ku menin maneesiin Popsun kaa, siel oli muutama ihminen hevosineen, jotain estevalkkua yms. Sit siinä alkuraveissa ihmiset katos ja olin puol tuntii yksin, lopuks tuli viel kaks... Mutta, eli Popsu oli taas koko päivän niin nätisti :) Ruoat tein ja heitin kamat päälle ja laitoin itteni.

hihihi :D
Alotin pitkillä alkukäynneillä hepalla viltti päällä ja ilman jalustimii. Jossain 10 min päästä otin ohjat käteen ja tein pienii käyntitehtävii; väistöi, pysähdyksii, peruutuksii. Sit kun alotin ravityöskentelyn, heitin viltin pois ja alotin kevyessä ravissa, isoissa ympyröissä. Aluks kyttäili kaiken näköstä, vähän tuuli ja näin, kerran vähän läks. Mutta , oli pitkät rennot alkuverkat ja aloin tekee töitä harjotusravissa. Pitkillä sivuilla väistöö silleen että lyhkäsen sivun jälkeisestä kulmasta väistöä maneesin 'keskipisteeseen' vai mikskä sitä sanotaan, ja takas uralle kulmaan. Sit tein kahdeksikkoa, joissa välillä lyhkäsen sivun kohalla väistätin takaosaa ulospäin. Alko toimii aika hyvin.


Sit puolivälis otin laukassa isoja ympyröitä rennossa tahdissa. Ensimmäinen nosto oli vähän sähläystä ku olin just nostamassa nii jossain pamahti ja Popsu teki semmosen hypyn :D mut muuten nostot oli siistejä ja Popsu oli hieno :) Sit kahdeksikkoo laukassa hetken ja tein samaa ympyrähommaa toiseen suuntaan. Sit pitkät rennot loppuravit ja sillo alko tulee ihmisiä, muuten olin melkeen koko ajan yksin. Sit taas piiitkät loppukäynnit viltti selässä, vyö löysempänä ja ilman jalkkareit :) Nyt kun ei ollu eka kerta kun meen Popsulla niin suju jo paremmin :)

Täs lopus viel video. Sain kännykän säädettyy katsomoon ottamaan videoo kun halusin nähä miltä se näytti :D niin nyt täs pienii pätkii, en mitenkään kauheen hienosti Popsua saa menemään, niinkun omistajansa :)


Mutta , pesin suitsia ynnämuut varustehommat , annoin hepalle ruoan ja hoidin sen ja kaikki loppuduunit ja heitin pari herkkuu popsun nassuun ja lähin himaan :) Adalle onnee kisoihin ja hyvää myöhäistä nimipäivää :)!

4 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)