Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Kuvapostaus estetunnista ja Talmassa ratsastusta

Vieläkin kone on rikki, enkä pysty sillä postaamaan.. Mutta, sunnuntaina oli koulumestikset ja harmittaa etten päässyt kun olin siellä Espanjassa. Tiistaina oli estetunti ja Jenna oli ihana ja pisti mulle Kinkun. Tehtiin pientä rataa eikä mitään ihmeempiä, Kinkku oli tosi hyvän tuntunen! Nyt kuvia, jotka on ottanut Miisa, kiitos! :)



Oli pakko pistää tää...


Se on niin kaunis <3
ilme !

Ehinkö jo sanoo että se on kaunis..?



Muthei, älkää vihatko!


:)

No yks pakollinen peppukuva pitää aina olla :)




Torikokous

Tilanteet on niitä parhaimpia :D
Eilen halusin käydä Talmassa pitkästä aikaa tunnilla. Siellä oli muutamia uusia hevosiakin, joita en kyllä ehtinyt kaikkia edes nähdä. Sain kuitenkin Pilven (sen suokki''varsan'') tunnille. Tämä oli ihan iloinen yllätys, aikaisemmin kun oon mennyt Pilvellä meno oli karmeeta, mutta nyt huomaa sen kehityksen kun pitkästä aikaa! Mentiin puomeja ja harjoteltiin suoruutta. Pilven kanssa se oli vähän haaste, kun se on vähän semmonen kiemurteleva elukka. Lisäksi se on suomenhevostamma = jääräpää. Mutta alkutunnin kahnailujen jälkeen Pilvi osottautui mukavaksi! Kuvia ei kyllä harmi ole :(

Ensi sunnuntaina on valmennus ja pääsee pitkästä aikaa hyppäämään kunnolla!
Ps. Rikoin mun saappaat! Ohkaset KL:n nylon-sukat jäi vetskarin väliin ja nyt se vetskari meni rikki silleen että aukes varresta vaikka olikin vedetty kiinni. Äiti vie ne onneksi suutarille tässä lähiaikoina ja ne vanhat saappaat mahtuu ihan ok hyvin, käytän niitä nyt sen aikaa :)

Kysymyksiä kysymyspostausta varten on tullut mukavasti, mutta vielä ehtii pistää kysymyksiä jos on jotain mielessä mihin tahansa postaukseen!

8 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)