Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juniorimestaruushopeaa!


Tänään oli siis estemestikset, ja Cola oli tosi hyvä, vaikka verkassa sitä laiskotti. Radalla se kuitenkin piristy ja kun arvostelu oli AM5, mentiin aluksi vaan perusrata. Tein mahdollisimman rauhallisen ja huolellisen radan, jotta varmistaisin paikan uusintaan, ja sinnehän pääsinkin.

Annoin Colan toiselle tytölle, joka ratsasti sillä mun jälkeen saman radan, virhepisteittä myös. Menin tämän jälkeen takasin Colan selkään ja verkkasin sitä 5-10min, uusinnassa esteet nostettiin 10cm ylemmäs, niin otin kaksi verkkahyppyä. Koska olin luokan kolmas, ja mua edelläolevat eivät päässeet uusintaan, joudun mennä ensimmäisenä. No ei se haitannut, vedettiin Colan kanssa tosi vauhdikas uusinta, jossa oli vaan viisi estettä. Tultiin ykkösiksi heti.

Lopuksi oltiin kakkosia, kun Kille ratsastajansa kanssa veti oikein hyvän uusinnan pienine teineen. Oon kyllä tosi ylpee Colasta!



Oltiin luokan toisia, ja koska ensimmäiseksi sijoittunut ratsastaja kisasi myös mestaruudesta, tultiin juniorimestaruusmittelössä toisiksi, ja saatiin tollainen pokaali! Hyvä Cola! Sain tavarapalkinnoks hevosten herkkua Lipittiä.


Mikä tässä mättää kun en saa noita videoita tänne? Tossa kuitenkin linkki, perusradan otti videolle Eme ja uusinnan Anna, jolloin Eme otti pari kuvaa. Unohdin kertoa miten mun kameralla tarkennetaan, siksi noi on vähän sumeita...

kuvat (c) Eme!




8 kommenttia:

  1. heinoa ja lennokasta meininkiä! ja itken jos väität vielki ettet sijotu tyylii joka kisois....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitti! No itke vaa ;)

      Poista
    2. ): itken itteni uneen.. oho huomasin vast nyt miten hienosti osasin kirjottaa tos edellises

      Poista
    3. elä itke :'( hehee taitavaa!

      Poista
  2. Sul meni hienostii ! Ja onnee :D

    VastaaPoista
  3. Ootkos käynyt vähä hesburgerissa? :D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)