Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

MITÄ ihmettä

..... must tuntuu et oon oppinut edes vähän ratsastamaan. Siis oikeesti, B oli tajuttoman hyvä koulutunnilla eilen. Meil oli Gian sijasta Jenna, joka on kans tosi hyvä ope. Saatii siltä tosi hyviä vinkkejä, jonka takia B olikin sitten niin mahtava. Tosi paljon kehuja tuli, mua ja B:tä sanottiin supereiks :) 

Elikkä alotettiin käynnissä koko uraa tosi vahvasti taivuttaen jokanen kulma. Pitkillä sivuilla tuli loiva kiemura ja lyhkäsillä 10m voltti. Taivutin B:tä vähän reilummin ja sisäpohje kunnolla läpi  + paljon puolpidätteitä. Sama tehtiin toiseen suuntaan ja sit ravissa. Ravissa oli ehkäpä helpompaa, kuunteli pidätteet ehkäpä paremmin.

Sit tehtiin laukkaverkkaa, eli jaettiin koko porukka kahtia. Me toiset puolet laukattiin uran sisäpuolella ja loput puolet uralla. Vedettiin rentoo pitkää laukkaa, jotta hepat vertyy. B kuumu vähäsen ku kaikki juoksi ympärillä.. Sit toiseen suuntaan ja alotettiin laukkatehtävä joka oli seuraavanlainen:
Toisella pitkällä sivulla nostetaan kulmasta laukka ja tehdään pääty-ympyrä, sit ennen seuraavaa kulmaa siirretään käyntiin/raviin oman mielen mukaan. Toisella pitkällä sivulla sai tehä itsenäisesti melkein mitä vaan käynnissä tai ravissa. Tein B:n kanssa avoja ja pohkeenväistöjä, niitten avulla se tulee herkemmäks. Tein myös muutamia voltteja. 

Saatii eniten kehuja laukkaympyröistä. Asetin Bambia kunnolla joka kerta ja tein miljoonia puolipidätteitä. Oisin halunnut laittaa kannukset, kuuntelee vähän paremmin sillon ja on enemmän hereillä. Elikkä tosi mahtavia laukkaympyröitä, loivia avotaivutuksia ja jyrkkiä pohkeenväistöjä , molempia käynnissä sekä ravissa. Sit toiseen suuntaan, tähän tuli kuulemma vielä paremmat ympyrät. Olin kyl niin ylpee Bambista, ku just ennen tuntia sanoin etten osaa mennä sillä koulua.





Sain siis B:n koulukisoihin, Korppua toivoo niin moni kuulemma, että se on vaikee saada. Olin aluks et APUA en osaa. Mut tän tunnin jälkee, oon erimieltä :)
Sit toinen juttu joka liittyy kans tohon otsikkoon. Ku harjasin B:tä, huomasin että se on täynnä haavoja. Ne ei oo syviä, ainakaan mitä mä katoin, mutta niitä on paljon ja jotkut on aika laajoja. En tiiä mitä se on tehnyt ja kukaan muukaan ei tiennyt. Tunnin jälkeen kysyin sitä Ripsiltä, joka sano että vilkasee niitä jossain vaiheessa. Siks en tietenkää laittanut kannuksia, vaikka ei ne haavat ihan kylkien kohalla oo. Jotkut on vähän siinä taaempana mut ei musta tiiä vaikka sohisin sinnekkin... Ei hyvä :/ Toivottavasti ne paranee kisoihi mennessä...


tää on ehkä pahoin kaikista, kokoa ei oikein näy tässä.
Eikai mulla muuta, hyviä päivänjatkoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)