Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

hyppäämine hakusessa - kuvia !

Heipparallaaa,
vihdoin oli valmennus ! Oli kyl tosi jees hypätä pitkästä aikaa. Kuitenki, meni vähä sähläämiseks koko tunti. No, alotettiin verkkojen jälkeen isolta ympyrältä. Meitä oli 4 ja tehtiin tää pareittain. Toisissa päädyissä kavaletti mikä hypättiin ja toisissa tötsä ja puomi jonka välistä mentiin. Näis harjoteltii pidentämistä ja lyhentämistä. Toiseen suuntaan meni sanonko miten ja toiseen suuntaan ok. :)





Sitten, tultiin vuorotellen pari estettä silleen, että aluks toi toinen kavaletti, jatketaan suoraan ja pysty. Väliin 5 laukka-askelta. Tätä mentiin muutaman kerran. Jokasella kerralla pystyn jälkeen piti mennä suoraan mut Bambin kaa kiemurreltiin aina. Se on niin herkkä kannuksilla et niit on vaikee käyttää, mut silti hyvin aktiivinen.





 Sen jälkeen tehtiin sama linja, mut mentiin lyhyelle sivulle ja kaarrettiin halkasijalle, josta hypättiin sininen pysty, kierrittiin samanen toisista tötsistä ja lyhennettiin , kavaletti. Nää meni kans ihan jees, kerran B kiersi sinisen, omasta viastani. Keskityin liikaa tötsän kiertämiseen ja esteen jälkeen hidastamiseen että ohjaaminen unohtu täysin. B oli aika kuumana koko valmennuksen ajan , ja lähti muutaman kerran käsistä. Pari hyppyäkin meni niin että mä roikuin satulassa ja B vetää. Loppuverkat ja käynnit. Pihalla äiti räpsi viel pari kuvaa. Hyvin meni kokonaisuudessa :)

kiva hyppy..

kielto




toista vähän kutitti ku rapsutin :)
Noniin, tiistaina tunti, torstaina Talmassa ja sunnuntaina kisat. Harmittaa ku ei hypätty rataa sen enempää, ku en oo hypänny aikoihin ja kohta kaks luokkaa ratsastettavana. Hyvinhän ne kisat menee, right...? Eipä mulla muuta :)

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haha, toi yks kuva :D
      Luulenpa et tuun kattoo näit kisoi, ku nää on vähä mielenkiintosemmat :3

      Poista
  2. kiitos jonnaaa<3 äläs nyt jenni ::) ai mielenkiintosemmat.. no varmasti, bambil kiima, en oo hypänny rataa pariin kuukauteen, meen kaks luokkaa... ouch :D ps. laitoit ton mun ottaman kuvan ! :)

    VastaaPoista
  3. Uuu, aikas hyviä kuvia tullut (: Yllättävän hyviä maneesistakin. Ihana hymykuvakin teistä. Kivaku en pääse kattoo kisoja, kun on mätsärit :c

    VastaaPoista
  4. nojaa.. :D joo, äiti oppi käyttää urheilukuvausta ;) mm, muaki ärsyttää ku en niitä mätsäreitä pääse :O

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)