Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

istuntatunti

Heippa,
viimein pääsin ratsastamaan.. Elikkä Korpulla Husössä, tunnin koko aihe oli istunta. Alkukäyntien jälkeen otettiin jalkkarit pois ja ohjat käteen ja mentiin lisättyä käyntiä ja koottua vaihdellen, pelkällä istunnalla (ja pohje apuna tarvittaessa) toimien. Oltiin kahdella pääty-ympyrällä, koko tunnin silleen et joskus vaihettiin puolia. Molemmilla ympyröillä 4 ratsukkoa.

Sitten jalkkarit jalkaan , muuten hetken samaa. Sitten otettiin ravia ja sitten oman tuntuman mukaan keventäen. Korppu oli tosi kivalla päällä, ei ollu liian hidas niinkun viimeksi (aluksi) vaan samantien skarppina. Sitten istuttiin alas ja istunnalla hidastettiin ravia, pikkuaskeliin. Tää oli mun ja Korpun juttu. Sitten istunnalla myös, isoja askelia. Eli istunnan ei pitänyt olla hidastava, lantio ravin mukana heiluen yms. Kyllä te tiiätte :)

Näitä tehtiin hetken ja vaihdettiin suuntaa, uudestaan kaikki. Tässä välissä oli välikäynnit, jossa Gian kanssa korjattiin Korpun satulaa, täs oli kuulemma se ongelma et se valuu lavalle usein... Samalla heitin takin pois (eihän pakkasta ollu ku -17, kuuma oli silti)
Laukassa keskityttiin enemmän siihen että ne laukkaa reippaasti. Korppua ei tarvinnu koko ajan potkii eteenpäin, oli mun mielestä aika eteenpäin pyrkivä. Korppu on kumminki niin pieni ettei ihan pysytty isojen hevosten tahdissa, vähän piti siis oikoa. Sitte vaihettiin suuntaan+ympyröitä ja laukattiin näinki päin. Tässä vähän tahmeempi.

Eikai mulla muuta, Gia lähtee opiskelemaan eli meil on sijainen seuraavilla tunneilla, Gia on silti valmennuksissa. Perjantaina on matikan koe joten pitää vähän kattoo meenkö tallille torstaina.. Ja ens su valmennuksen sijaan mennään sinne Porvoon Suistohalliin lihaskuntotreeniä valkkuporukan kaa :) Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)