Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

'hankitreeniä' Popsulla :)

Tervee,

elikkä tänään olin ratsastamassa Adan heppaa Popsua. Nelli soitti mulle aamulla ja sovittiin että mennään suht samaan aikaan. Aamulla oli päälle -20 pakkasta, jote oltiin Nellin kaa puettu kauheet toppavaatteet päälle, joilla sit yritin ratsastaa... ;)

Tallil sit jotai juteltii ja laitettiin hepot valmiiks. Ratsastin tosin ugeilla, toppahousuil, toppaliivil + -takil, rukkasil ja kahel kaulahuivil.. Eipä ollu kylmä. Mentiin alkukäynnit golfille kävelee hevosil viltit päällä. Oli aika paljon lunta joten hevosten piti ihan rämpiä siellä. No oli suurimmassa osassa matkaa vedetty moottorikelkalla nii ei ollu niin syvää. Alotin työskentelyn vasta maneesissa vähän ajan päästä. Ekaks kuitenkin kävin kentällä Nellin kanssa, mut sitten alko tuulemaan joten köpöteltiin maneesiin.

Alotin käynnissä pohkeenväistöjä. Ei kauaakaan kun otin kevyttä ravia. En oikeen tehny mitään sen erikoisempaa, keskityin siihen ettei Popsu vie mua, sillä nimittäin oli vähän energiaa. Sitten katoin kelloo ja huomasin että oli puol tuntii aikaa nii mua tullaan hakemaan. Eli en sitte tehny sen ihmeempiä, otin vähän laukkaa molempiin suuntiin ja parit vaihdot, sitte rentoo reipasta kevyttä ravia ympäri maneesia ja käynnit. Tallissa annoin Popsulle ruuat ja laitoin suojat kuivumaan. Ei sen ihmeempiä :) Moikka!

jotenki tosi innostuneen näkönen..

4 kommenttia:

  1. ihana blogi sulla!


    http://helloworld-elina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Awwww toi hevonen :)) ihana blogi sulla!

    http://heidichristinas.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Joo, sen omistaa Ada ( http://adas-lifestyle.blogspot.com/ ) ja se on tosi kiva heppa ! :) ja kiitoos :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)