Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

koulukisat B:llä

Moikka!
Tänään oli siis kisapäivä Husössä. Menin tallille jossain yheksän aikaan maksamaan kisamaksun ja ilmottautumaan ja järjestämään meidän estevalkkulaisten buffaa. Sitten alko eka verkka ja pääsin Bambia laittamaan. Harjasin sen niin huolellisesti kun osasin ja huomasin että uusia haavoja oli tullu, toiselle puolelle. Myöhemmin sain kuulla selityksen tähän juttuun - sillä oli kiima ja se oli jotain riehunut tarhassa. Lainasin tallin showshineäkin vähäsen harjaan ja häntään jotka selvitin kans täysin selviksi. Olisin laittanut B:n koulupenkin, mut siitä oli melkein kokonaan toinen siipi irti. Kai sitä olis ihan hyvin voinu käyttää mut meninpä silti ottamaan Myn satulan, kun se ei tullut kisoihin. Pesin vielä kaikki kamppeetkin, laitoin itteni ja hepan ja lähettiin maneesiin.

Verkassa B oli jo tosi hyvä. Kuunteli aivan mahtavan hyvin pidätteet ja pohkeita. Kiimasta johtuen protestoi välillä kannuksia, mut onneks ei radalla. Laukka oli kans tosi hyvää, melkein jopa vähän vei. Se oli kuitenkin vino toiseen suuntaan, ainakin radalla. Mistähän johtuis..

Rata meni aivan tosi hyvin. B yllätti mut täysin ja se muuttu radalla heti niin hienoksi. Aluks vähän kiemurteli mut loppua kohti parani vain. Meidän pienin numerokin oli 6 - hienoa!
Nousin kuulemma heti kärkijoukkoon mut olihan vielä kaks verkkaa jäljellä. Lähettiin siis takasin talliin, vermeet pois ja maneesiin. Istuin KOKO päivän estevalkun buffassa myymässä, seitsemään asti iltaan. Ihanaa.

Elikkä, oltiin B:n kanssa kolmansia ! Oon niin ylpee, vaikka eihän mentykkään kun HeC:1, 2000. (Bambihan on menny HeA:takin, meni tänäänkin) Pisteitä 126 joka tekee prosentteina tasan 63%. Voitin siinä sit kans Burberryn meikkipussin , jee! :)


Mua kyrsii niin paljon, kun ei oo kuvia, B oli niin upea tänään. Kuvaajaksi lupautunut ei tullutkaan paikalle .. En tiiä löytyykö netin syövereistä joltain jotain kuvia, laitan heti jos löydän. Jos oisin tän tienny nii olisin varautunut paremmin. Huh. Eikai muuta, heippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)