Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

kaks heppaa kerralla

Heippa,
huh mikä tunti, kannattaa lukee .. Tai sit ei.

Menin koulutunnille siis Sandralla. Oli aivan tajuttoman kiva, laukoissa vähän kuskas. Mentii aika paljon ympyröillä takaosaa ulospäin käynnissä ja myöhemmin ravissa.

ei sillä et oltais menty kovaa


Sitten, meijän tunnilla oli joku tyttö, joka meni Myllä. My on siis vähän nuorehko aika iso heppa. Koko tunnin ajan, se ei esim. suostunu menee ympyrälle, suostunu liikkumaan eteenpäin, suostunu ravaamaan, tai paljon mitään muutakaan. Se vaa potki ilmaa ja ''hyppi pystyyn''. Jossain vaiheessa aika tunnin lopussa tyttö alko itkee, kun hevonen oli niin hermostuttava. Oli sen verran epätoivosta, et kaikkien osalta tunti piti melkein keskeyttää, tai vähä satunnaisesti ravailtiin ja käveltiin, opettaja talutti Mytä ja sitä tyttöä. Vähän ärsytti, nii kävin sit kysymässä siltä tytöltä ja opettajalta, et saisinko mä mennä Myn selkää ja vähä koittaa sitä. Tyttö tuli ihan mielellään valmiiks lämpätyn ja hyvän tuntusen hepan selkään ja mä kipusin sit sinne ison oikuttelevan hevosen selkään. Mutsi pitää mua uhkarohkeena.. Jaa'a.

Samantien se hevonen koitteli mua heittämällä perää ja opettaja käski muiden antaa mulle tilaa työskennellä ja muut sit alko kävelee uralla. Pakotin Myn ravaamaan, väliäkö heittääkö se perää taikka pysähtyy ja hypähtää takajaloille. Tytöllä(/naisella) oli paljon pidemmät jalat, että heitin jalkkarit pois. Äiti tykkäs taas kerran siellä katsomossa :D Alkohan se ravaamaan ihan kivasti. Ku huomas et sen on pakko liikkua tai saa raipasta, enkä välittäny sen hyppimisestä, nii se oikeesti meni aika muikeesti. Harmittaa vaan ku tunti loppu niin aikasin, olisin halunnu vielä laukata, kun se tyttö ei saanu sitä ympyrälle laukkaamaan (en muista saiko nostettuakaan?) Kuitenkin opettaja tunnin loputtua kiitti kun annoin hevoselle turpiin ja pelastin sen tytön sen epätoivolta. Kivasti keräänty ihmisiä katsomoonki kattomaan ku sähläsin keskel maneesii Myn kaa :S nojaa.

Mutsi meni tosiaan shokkiin eikä pystynyt kuvaamaan, ois ollu kiva saada niitä hyppelykuvia tänne :D Mut oonhan mä tottunu Talman hevosten selässä kiikkua, ei siinä ollu homma eikä mikään :)
HUOM meen viikoksi Thaimaaseen huomenna, niin postausta tulee ensi viikon sunnuntaina, sillon on valmennus. Ja viikko sen jälkeen on estekisat, ilmottauduin B:llä 70cm ja 80cm. Heipsuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)