Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

tunti Husös

Nohei,
nyt alkaa kyrsii kunnolla ku MIKÄÄN videonmuokkausohjelma ei toimi!! Nyt meni totaalisesti hermot, sillä oon ladannu ja poistanu varmaan 30 ohjelmaa nyt kun mikään ei vaan toimi. Tämä riittää nyt, ellei joku tiedä jotain hyvää ja perus videonmuokkausohjelmaa, vois kertoo siitä ja mistä se ladataan tai linkata, sillä nyt en enää jaksa niin ei tuu videoita .

ROOSA: sain just kuulla et Esko oli viime perjantaina valmentautumassa, hypännyt jotain 60cm, eli tosi hyvään päin (voiks tollee sanoo?) on menossa! :)

Ja sitten eiliseen tuntiin. Ku vihdoin pääsin puol 10 himaan, menin saunaan, söin ja tein muut iltaan kuuluvat rutiinit ja menin nukkumaan, olin niin puhki etten ees ajateelu mitään blogipostauksia. Mutta, toinen asia joka ketuttaa, Gia oli poissa ja meillä oli sijainen..Jos Gia olis ollu nii oltais menty kunnon rataa ja kuulemma nostettu :( Meni hermot siihen sijaiseen, se ei sanonu muutaku 'katse, katse, katse, katse...' ja 'kantapäät, kantapäät, kantapäät alas!' Sitten ku oli vetäny sen este'radan' jos sitä voi siksi ees kutsua, se sano joko 'jaa näin' tai 'okei'. Sitte se selitti seuraavan jutun ja taas samat kommentit.
Mutta siis, tunti oli tylsä , hypättiin pystyä joka oli semmosis 'sokeripalasis' ja korkeus oli varmaan 40cm............. Noh, kyl me tunnin lopuks päästiin ehkäpä jopa 70cm pystyä. Mutta, alkuverkkaan kuulu kevyessä istunnassa laukkaa molempiin suuntiin, sitte vuorotellen ravissa sitä kavalettii, heti sen kavaletin jälkeen istutaan alas ja pysähdytään, mahd. nopeesti. Bambi on nii herkkä ja helppo askellajien vaihtamises nii se oli iha iisi. Sitte laukassa, sama juttu. (Huomatkaa et toi ei mee tosiaankaa symmetrisesti, kunhan hahmottelin. Meil oli tilaa vaan puol maneesii joten.)
Ensimmäinen rata:
diipadiipa, tommonen perus, alotetaan lyhkäseltä sivulta, kulma, 40cm 'pysty', suoraan, kulma, lyhyt sivu, kulma, suoraan, pinkki pysty, ja suoraan. Tein ton pisteen siks koska piti pysähtyy ennen kulmaa again. Tolloin toi pinkki oli viel 60cm.



                                                                                   



Seuraava rata: Nyt alotetaan ylemmästä pitkästä sivusta, kulma, lyhyt sivu, kulma, suoraan, 'pysty', suoraan, kulma, lyhyt sivu, kulma, lävistäjälle suoraan, puna-vihree pysty (70cm), suoraan, kulma, lyhyt sivu, kulma, lävistäjälle suoraan, pinkki pysty (70cm), suoraan, taas ennen kulmaa seis. Tää oli iha simppeli hauska 'rata', Bambil tosi kiva :) Yks Julia, joka on tosi kiva ja oon jutellu sen kaa kehu meitä ;) oeoe. Mutta, mentii muutama kerta nää kaks ylintä ja sit loppuverkkoi ravis ja loppukäynnit. Viime sunnuntaina musta tuntu et Bambin patti on kutistunu mut eilen ku katoin nii se näytti samalta ku viimeks.... rr. jajaja venyttelin sen ja hieroin selkää -> patit on sentää vähentyny! :)

ps. Koska oon nyt SRL:n jäsen, niin tilaan nyt ilmaseks sen kautta Hipposta, en tienny et se tulee kun on jäsen :D oon halunnu tilata sitä mut se on sen verran kallis (maksaa ehkä saman verran ku muutki , en tiiä mut silti liian kallis) niin en oo sitä raaskinu tilata, sitäpaitsi luen sitä aina tallil ku sinne tulee :) 
eeipä muuta, moiksu!               

2 kommenttia:

  1. Kiva et eskol ollaa hypätty isompaaki ja menee tosi hyvään päin(voi noin sanoo :D)

    Ja muutenki postaus oli kiva :)

    VastaaPoista
  2. Jep, niin on , se oli kuulemma unelma =)
    ja kiitos ! =D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)