Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

lady

Moi,
eilen oli Husössä tunti ja menin hannoverilaisella puoliveritammalla Ladyllä. Oli tosi hieno, ku hyppäsin selkää nii se jännitty kyl tosi paljon , alko vähän hermostuttaa ku se vaikutti tosi ärtyneeltä, en tiiä oliks sitä kiusattu edellisel tunnil vai mitä.

Käynti oli heti kauheen reipasta ja eteenpäin pyrkivää, tosi herkkä kuolaimelle. Oltiin koko tunti harjotusravissa ja yksinkertasesti en saanut mitään aikaseksi, niin pomppiva askel sillä oli, hölskyin siellä koko tunnin =D se oli ihan tuskaa ja nyt reidet on todisteet siitä, ihan jumissa. Tunnin aiheena oli ylläripylläri suoruus.

Laukka ei kuulemma nouse hyvin oikeeseen kierrokseen ,tyrkytti tosiaan vasenta laukkaa koko tunnin. Päätin mennä keskelle ympyrälle ja tehdä laukannostoja niin kauan että se oikee laukka tulee ja niinhän se sitte tuli. Vasempaan kierrokseen ei mitään ongelmaa, vasen laukka nousi loistavasti.

Lady säikky vähän kaikennäköstä ja mulkoili, oon niin hyvä sählää raipan kaa ja se oli sille vähän yli. Aina ku raippa hipaski sen pomppivassa ravissa sen takapäätä nii se pukitti tai potkas toisella jalalla. Kerran loppuraveissa se teki kunnon sonnipukin ku raippa viuhtas vähän liianki kovaa, lensin kaulalle ja paiskasin nenän sitte sen kaulaan. Pääsin kyllä takas satulaan vaikka se lähtiki ravaamaan pää alhaalla. Hehe, aikamoista rodeoo.

Eipä oo nyt muuta kerrottavaa, nähdää taas :) nyt ei oo kuvia ja tuskin tulee ens postauksellakaa, katotaan sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)