Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2011

maxi ja cavallo

Moi,

eli ulkoasu on vähä muuttunu, saatan kertoilla nyt vähän kavereistakin ja puuhista mitä tehdään ja näin :) nyt ennen ku kerron mitään eilisestä tunnista nii kävin moikkaamaassa ystävääni Jenniä södiksen Cavallossa koulun jälkeen ku oli aikaa ennen ku iskä haki :) Jenni on siis tetissä siellä. Löysin nää perus KL:n sukat, pinkit, aika monel on semmoset nii päätin ostaa itekkin, oon niitä sen verran kyylännyt :) 


Niin, se siitä sitte. Maxin nykynen vuokraaja vaihto torstain tunnista keskiviikkoon, hyvä siks että nyt mäkin saan Maxia tunneille. Joten sain siis Maxin eilen tuuppaustunnille. Alotin käynnissä puolpitkällä ohjalla, tein pysähdyksiä, nopeita liikkeellelähtöjä ja peruutuksia jotta saisin Maxia reagoimaan pohkeeseen nopeemmin, ettei käy niin että se on sit koko lopputunnin hidas ja tahmee.

Alkukeventelyjen jälkeen otettiin molempiin suuntiin laukkaa ja annettiin kävellä sen aikaa kun opettaja kerto seuraavan tehtävän. Alotettiin käynnissä vastataivutuksilla pitkällä suoralla, sitten seuraavan lyhkäsen sivun keskellä raviin, pitkällä sivulla tasainen ja hyvä 10 metrin voltti, käyntiin lyhkäsellä sivulla, jossain kohtaa missä siltä tuntu. Että näin, käynnissä meni paljon paremmin ku ravissa. Tää tehtiin siis käynnissä molempiin suuntiin.

Kun alettiin tekee samaa tehtävää ravissa, lyhkäsen sivun keskellä nostettiin laukka, pitkän sivun keskellä taas tasanen ja hyvä 10 m voltti, taas raviin lyhkäsellä sivulla. Tää tuotti ongelmia varsinki vasemmassa kierroksessa. Tää on Maxille hankalampaa koska sen oikeella puolella ei oo sitä silmää, se tuotti täs ongelmii. Sit toisee suuntaa oli vähän helpompaa vaikka ulkopohje ei meinannu mennäkkää läpi.

Sit vaan loppuverkat ja talliin. Juteltiin loppukäyntien aikana et meil on 18.12. niinku joka vuos joulunäytelmä, ja mietittiin että mitä siihen keksis.. Ja oon aina menny Maxilla, nyt en tiiä ku sil on uus vuokraaja.. Ehkä tuun vaan kattomaan enkä osallistumaan, ei mulla oo kuitenkaan mitään ratsua siellä :( 
Meille hankitaan ihan lähiaikoina KL:n takit, niis lukee sit Talman talli. Ja Talman tallin jäseneks voi liittyy ens vuonna, tästähän tulee ihan iso juttu <;

P.S. mun kuviksen tuntien tuotos, kuvassa Tommi Haapa ja Jackie. Tiedän tiedän, en tarvii kritiikkiä, Jackie on liian tumma, en jaksanut väsää Tommille naamaa ja este on tyhmän näkösesti pelkästään Jackien takajalkojen kohalla :D suunnitelma oli parempi ku toteutus, muutenkin tää nyt on vähä... tämmönen. Annankohan sen Tommille? :D
P.P.S sain videonmuokkausohjelman toimimaan! Tässä nyt yks video minkä väsäsin heti kun se toimi, (videossa kaikkia mokia ja muutenki hauskoi juttui) Moimoi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)