Sivut

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

EMIR ja videoo

Heii! :)
Mulla oli tänään Gian puomitunti ja menin isolla hepalla Emirillä :) (r.Emir Prova) http://huso.net/hevoset/emir+prova/ ihan hauska heppa, tykkää kuulemma paljo puomeista ja se tekiki semmosii loikkii :) Tosi nätisti meni, aika ilmava askel nii vaikee pysyy harjotusravissa :D Tehtii samaa tehtävää ku sillon viime valmennuksessa mut siin oli paljon enemmän ravii, vaan keskimmäisessä puomissa tuli laukkavoltti, sisään ja ulos tultii ravissa ja jalustimet oli jalas.
Lopuks tehtiin semmosta tehtävää, että pitkällä sivulla oli 3 laukkapuomii, väleis 13m (eli 3 laukka-askelta). Menihän meil ihan kivasti mut Emir ei oo ihan mun tyylinen, oli vähän vaikee päästä sen rytmiin.... Siks meil oli vähän ongelmii puomeil, kun en tienny oikee et pitikö lyhentää vai pidentää laukkaa, joskus jos askeleet ei menny puomeihin just tasan, niin se teki joko ison loikan tai kompuroi puomilla... Muuten ihan jees :)

Jottei tulis kauheen tylsä postaus, lisään tohon videon minkä oon väsänny. Se on lehtoharjun tilalta, kahesta hevosesta (Kassu & Mirri) jotka on mulle tosi tärkeitä :) ei mikään superhieno mut toivottavasti tykkäätte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)