Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

koulua RODEOLLA

Tervee,
sain tosiaan Talmassa tunnille Rodeon, joka on ehkä vähintään mun suosikkihevonen... Se ei oo yhtään mun 'tyylinen', ihan erilainen ku hevoset joilla tykkään ratsastaa, tänään se oli kuitenkin poikkeuksellisen ok.

Tunnin aiheena oli pohkeenväistöt ja avotaivutukset. Alotettiin lämppäämään isoilla pääty-ympyröillä kevyessä ravissa ja välillä koko uraa. Sit otettiin molempii suuntii laukkaa ja alotettiin kunnon työskentely.
Eli otettiin pohkeenväistöö, etuosa uran sisäpuolelle pitkällä sivulla, aluks käynnissä, myöhemmin ravissa. Kun mentii viel käynnissä niin toisella pitkällä sivulla tehtiin siirtymisiä raviin ja takas käyntiin. Ravissa ku mentiin nii otettiin laukannostoja pitkällä sivulla. Sitte alettiin ottaa avoa toisella pitkällä sivulla ja toisella laukkaa. Rodeo ei kuunnellu ollenkaa ulkopohjetta, ei siis ollenkaan , koko tunnilla. Siihe meni hermot ja käytin raippaa kunnolla ja sit hiukan perä lens, sillo se vähän totteli mut ens kerralla meni ku ulkopohjetta ei olisikaan.

Muuten oli ihan jeesin tuntunen heppa, koko tunti meni suhteessa hyvin. Eipä muuta, tylsä postaus mut en kerkii nyt. Moikka!

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)