Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

pomppuja maxipounilla :)

Heissan!
Hihi, pienten tunnilla Maxi oli rodeo päällä ja heitti yhen pikkutytön kaks kertaa alas. Sit mun ja yhen tuntilaisen piti valita kumpi ottaa Rodeon ja kumpi Maxin, halusin tietty Maxin mut annoin sen päättää. Se valitsi Maxin mut sit myöhemmin ku näki kuinka Maxi riehu nii valitsiki Rodeon, hihi :D Maxi oli niin kuumana koko tunnin, mentii siis pikkuesteitä, ristikkoi ja pystyi, pari puomii. Me vedettii iha fiuuuu eiku.
Se tehtävä oli tosi monimutkanen, en saa sitä piirrettyy enkä selitettyy, mut pitkä rata miniesteil :)
Hiljasta pari juttuu : sen nimi on oikeesti kuulemma Hilma, kuulin vaa väärin :D ja se muutti takas omistajansa luo :) Ja hei, ROOSA: Esko voi mainiosti! En oo sitä pitkään aikaan kiusannu nii eipä mitään kummallista, se menee puomiluokkaan jollekkin tulevissa estekisoissa :) Siinähän se pörheltää, pikkuesteitä ja puomeja sil on menty, sänkkäril menty vähän turhanki kovaa, hihi :)
Ja tälleen btw , Maxi ei oo enää mun vuokris, kaikki raha ja aika menee valmennukseen, hyvä jos pääsen kerran viikossa Talmaan... ei se poni ikinä ollu virallisesti mut en enää vuokraa sitä, mitä ny joskus saan sen tunnille, sniif<3 :(
Eipä mulla muuta, seuraava postaus tulee taas aika pitkän ajan päästä ku lähen huomenna ruotsiin syyslomaksi, CIAO! ;)
hih, kesämuistoja :)

2 kommenttia:

  1. Kiitti tost esko jutusta :) kiva kuulla et voi mainiosti, ku sillo oli aika apee sen jalan takii ja esko ny on sellane et innostuu sänkkäril ja on sellai ihana sekopää :DD ja kiva et menee jo puomei ja pikku esteitäki ku sil on se jalkaki parantunu.
    Ollaa mietittykki et tulisin eskoo kattoo joskus keväällä jos kyydit järjestyy <3

    VastaaPoista
  2. Ei mitää :> jepjep, rankkaaha se aina on ku on saikul :( juups! :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)