Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

2.Gian valkka - VIDEOO

Moroo! :)
Mulla oli tänään siis toine Gian valmennus ja oon nyt Bambiin tosi tyytyväinen, tosi hyvä tyttö :)
Alkuverkkojen jälkeen tehtiin sellasta tehtävää, et lyhkäsellä sivulla oikeeta laukkaa askelta pidentäen, ennen kulmaa käyntiin, kulman jälkeen pitkälle sivulle vastalaukkaa askelta lyhentäen, sit taas ennen kulmaa käyntiin, kulman jälkeen lyhkäselle sivulle oikeeta laukkaa askelta pidentäen, ennen kulmaa käyntiin, kulman jälkeen pitkälle sivulle vastalaukkaa askelta lyhentäen, jne.tosi kiva tehtävä, tykkään Bambin vastalaukoista ku ne on niin helppoja (=automaatti). Sit tuli se tehtävä jota inhoon aina: puomei ja kavalettei ilman jalustimii.... Mul on mustelma sisäreidessä, kiitos Bambin kovan satulan :D eli puomitehtävä oli seuraavanlainen:

Toi paksu sininen viiva on laukkaa ja ohkanen ravii. Tottakai siel välis tuli raveja ja käyntejä ku meit oli tänää nii monta, piti aina antaa toiselle tilaa yms. Kavaletit on noita paksuja viivoja joissa on raksit päädyis ja noi ohkaset 4 viivaa ravipuomeja. Tos kolmen kavaletin sarjas tehtii siis laukkavoltti, kuten mun piirtämästä taideteoksesta näkyy. Kenttä on oikeesti paljon pidempi, toi on vähä tiivistettynä ;) Kaikki toi tapahtu ilman jalustimia.
Sit toka tehtävä oli sellanen, että puomien sijassa oli okseri, aluks jotain 60cm ja lopuks jotain 80-85cm. Tosi yksinkertanen, poneilla tuli kavaletti-okseri-kavaletti väleissä 5 laukka-askelta ja hevosilla 4. Muuten kaikki seistiin tyhmännäkösinä jonossa toisella pitkällä sivulla, tän takii en tykkää ku ratsastajii on yli 6 estetunneil/-valmennuksil... Tossa viel video mis on koeratsastuksista pari pätkää ja viime valkusta videoita :)


Olin eilen kans Hihsissä, mitään en ostanu ku rahaa ei pahemmin ollu. Muuten oli tosi kivaa, Grand Prix oli hieno ja näin, söin Hesessä ;) tärkein tieto. Eipä mulla muuta, hey! :)
hallista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)