Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Korppuu!

Moi!
Mul oli eilen Husös koulutunti ja hehheh, menin Korpulla, sillä jolla menin Husössä iihan ekan kerran :) se meni oikein hienosti, mainio tamma ;)
Tunnin aiheena oli vastalaukat, pohkeenväistöt ja siirtymiset. Ensin kaikki jaettiin kahteen pääty-ympyrään ja käynnissä tehtiin pohkeenväistöö puolet ympyrästä ja loput puolet ravattiin. Sitte seuraavaks tehtiin pohkeenväistö ravissa ja laukattiin toinen puoli ympyrää. Korppu toimi tosi hyvin, se meni tosi nätisti reippaasti ja pyöreenä :)
Aluks tehtii samaa ku estevalmennukses, että laukattiin koko uraa, lyhennetään laukkaa pitkällä sivulla ja pidennetään lyhkäsellä sivulla. Sitten lopetettiin se ja tehtiin loivaa kiemuraa laukassa (ne jotka ei tiedä loivaa kiemuraa, niin lyhkäsen sivun jälkeen kulmasta suunnillee keskelle kenttää ja sit pitkän sivun jälkeiseen kulmaaan) Korppu meni sen niin hyvin, vaik usein meinas vaihtaa laukan, pari kertaa vaihtokin. Alotettiin tooosi loivasta kiemurasta, ihan pari metrii maneesin seinästä, mut sitten ku meni hyvin nii ratsasti aina keskemmälle ja keskemmälle. Näinhän me tehtiin :P
Voisin mennä taas jossain vaiheessa Korpulla koulutunnille, tuli niin kunnol työskenneltyy, ihana mennä just tolleen vääntämällä kouluu :) iha hiki tuli mulle ja pollelle!
Bambin säkä, pattei ei näy kovin hyvin...
Krhm, sit vähä negatiivista asiaa Bambista. Sil on vähä huono satula, se on luultavasti rikki. (pohjassakin lukee ''ehjä?'' <eiköhän se riitä todisteeks) sen takii tytöl on selkä jumissa. Sil on selkä täynnä patteja..... Hankin sille vielä uuden satulan jostain, Giakin sano että sille pitäs hankkii estepenkki, nyt sil on Vintecin yleissatula. Yritin eilen vähä hieroo ja venyttää Bambii illal, tuskin se ainakaa paljoo auttaa... Jos venytän jatkossakin usein ja teen alkukäynneis voltteja, jotta sen selkä taipuis ja loppuraveis antaisin sen venyttää kaulaa nii eiköhä siit tuu vähä parempi... hope so. :'(

siin on viel nätistä tammasta :)
ihana tämmönen korvaton kuva...
Dodii, tänää viel Talmaan, heippa :)

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva :) haluisiks sä tehä joku päivä eskosta jonku postauksen et kuulis että mitä pojalle kuuluu ? :))

    VastaaPoista
  2. Ainiin, oon kokonaan unohtanu! Teen heti ku ens kerralla postaan ! ;) ja kiitos :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)