Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2011

kouluvääntöö ja uus hevonen - tsekkaa!

Heipsan!
Sori en oo ehtiny kirjottaa, ku on ollu paljon muuta. Mutta keskiviikkona mentii koulua ja menin sitte Jexulla. :) Me harjoteltii avoja, pohkeenväistöjä ja siirtymisiä, Jexu oli tosi hyvällä päällä. Koko tunti meni hyvin, ois ollu kiva jos ois ollu kuvaaja, oisin halunnu kattoo miltä näytti , ja tietty laittaa blogiin ;)

Torstaina ku tulin tallille , niinku aika perus , juteltii satulahuoneen eessä mukavia kavereitten kaa koska oli lasten tunti menossa. Sitten mä huomasin sen meijän uuden hevosen , kun mun kaveri haki sen vesariin. Se on tamma nimeltään Hilja, suomenhevonen. Ikää jotain 15v, siitä ei kuulemma oo tarkkaa tietoo. Ja arvatkaa mitä - se tamma on niin lihava , että sillä on 300 KILOO YLIMÄÄRÄSTÄ ! Siis se on kunnon lihapulla, sillä ei oo kuulemma satulaakaan olemassa , ensinnäkin koska se on enimmäkseen toiminu parivaljakossa , ja toisekseen , se on niin lihava että vaikka sille oli tarkotuksena ostaa satula nii sille ei sovi mikään :DD mut se on tajuttoman kiltti ;) Kuvaa tulee myöhemmin ja laitan senkin tohon sivuun ''Muut hevoset'' jos se jää lopullisesti , koska sen omistaja joutu kuulemma sairaalaan ja sen takii se tuli meille, kukaa ei oikee tiiä väliaikasesti vai lopullisesti, mutta silti siitä aletaan tekee nyt ratsua, ensin laihduttamaan :D

Sitte tunnille sain Eskon taas ja tehtiin vastalaukkoi ja laukanvaihdoksii, puolilta toisin tunti oli tosi laukkapainotteinen. Esko oli tosi mukavalla päällä mut oon menny sillä niin harvoin , että se ei ollu mitään kauheen vakavasti otettavan näköstä.. :D uskoisin. Vähän jos oisin saanu sen reippaammaks nii hyvä ois ollu. Loppuraveis se oli kivan rento. Opettaja sano erikseen että käynnissä väistöt meni tosi hyvin. :) ravissa se alkaa pohkeenväistös kipittää ja heittää perää eelle.
Sitten jossai vaiheessa tuntii ku mentii vähä sikinsokin , jotku laukkas vastalaukkaa ympyrällä ja jotku teki laukkalävistäjiä , nii Esko vähä kuumu ja teki kummallisen pyrähdyksen Rodeon perään ku se meni just lävistäjälle. Multa lähti jalustin ja sit vaa nopeesti pysäytin sen ja mietin että mitä tapahtu :D
Sitte kaveri tuli ilman satulaa koittaa Hiljaa kentälle ja sano että siitä tuntuu ettei Hilja tajuu pohjetta... tulee sit kiva homma Hiljan kaa :DD mut nätisti se köpötteli, sil on tosi hieno käynti! :)
eipä mulla muuta, huomenna eka valmennus Husössä, nähkäämme sit ! ;)
shettistamma ja 11h vanha varsa<3
pieksämäellä


t.Briso Amita
kesä 2010

R.I.P Nestori<3
talvi 2010
r.Rodeo...

r.Jexu

voi tää on ihana<3
kuvassa: Julia ja o.Mirlakka
kesä 2010 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)