Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

1. Gian valmennus - pitkää sarjaa

Moi !
Oujee tänää oli eka valmennus ja loistavasti meni! Meit on onneks vaan 5, tai ainakin tällä valkalla oli. Mun valkkaheppa on nyt sitte Bambi (t.Chappelina) ja tuutte tääl kuulemaa siitä viel paljon :) Aluksi se oli vähä laiskalla päällä mut innostu paljon loppuu kohti. Mentii verkkaesteenä sinistä ristikkoo, jonka vieressä oli tynnyri. Mentii sitä aluks ravissa mut otettiin laukkaa muualla kentällä. Gia siirteli aina joka kierroksen jälkee sitä tynnyrii eri kohtaa. Yhessä kohtaa Bambi ''kiers'' esteen , se oli vähä kummallinen , en osaa selittää nyt :D mut se johtu tietenki musta, liian hitaasti ja tahmeesti tultii. Seuraava kerta meni jo hyvin.

alkulaukkoja



Sitte Gia nosti esteen pystyks ja laitto tynnyrin siihe alle , ja alettii tulla laukassa. Ne meni just paremmin ku aluksi :) Sitä tehtii muutama kerta ja alotettii seuraava tehtävä.
Toi seitsemän esteen sarja, (ja puomi) joka näkyy yllä olevis kuvissa, tultii laukassa. Ne oli vielä aluks kavaletteja mut pikkuhiljaa nostettiin kaikki pystyiks. Korkeutta oli jotain 60cm. Myöhemmin Gia nosti tokavikan esteen puomin vikalle ja teki siitä joku 80cm okserin nii sitten oli 5 pystyä ja 1 okseri. Siitä vielä myöhemmin, ku se tultii muutamaan otteeseen , Gia teki vielä vikasta pystystä okserin tokavikan pystyn puomilla, sitte meil oli 3 pystyy ja 2 okserii :) <iha itse osasin laskee.

7 pystyä (ja puomi)

7 pystyä (ja puomi)



3 pystyä ja 2 okseria (ja puomi)
 Oho , toi vika kuva tuli isoks :DD mut en voi laittaa pienemmäks ku täs on ehkä huonoin laatu nii siinä ei nää sitte mitään.. toi on onnistunein, unohettiin kamera himaan nii äiti kuvas kännykällään, laadusta huomaa... sitte vaa loppulaukat ja -ravit ja käveltii 20 min :) Gia huomas tunnin lopussa patin oikeessa etusessa Bambilla , joka luultavasti tuli tunnilla :( sit ku olin tallis saanu kamat pois nii talutin Bambin uudelle tallille vesariin ja huuhtelin pattii kymmenisen minuuttia kylmällä vedellä :) Sit mun hieno ratsu vanhalle tallille, pusu poskeen sekä rapsutukset ja himaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)