Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

kisafiiliksiä

Huhhuh, mikä kisapäivä. Aamulla ajettiin hädissään äitin kanssa Sipoon nesteelle, olin kokonaan unohtanut kahvimaidot mitä piti buffaan hakea. Myöhästyin radan rakennuksen nimenhuudosta kun tulin vasta varttii yli kahdeksan. Ehin kuitenkin rataa rakentaa, eikä mun tarvinnu jäädä purkaamaan, hyvä.

Menin kokoamaan muiden pumpersien (estevalkkuryhmäläiset) kanssa buffaa, jonkä me järjestetään aina koulukisoissa ja kouluvalkkulaiset estekisoissa. Kisat alkoi pikkuhiljaa. Ceessä oli 5 verkkaryhmää ja mä olin kolmosessa. Oltiin muutenkin aikataulusta vartin myöhässä.

Kymmenen aikoihin menin Korpun karsinalle ja alotin armottoman puunauksen. En laittanut edes showshineä harjaan, jonka selvitin. En selvittänyt häntää kokonaan, en jaksanut tällä kertaa panostaa, syynä oli kans se etten saanut Bambia. Noh ei se mitään, laitoin Korpulle kamat, valmistauduin ite ja tadaa, maneesia kohti.

Mun verkkalaiset talutti hevosia siinä parkkipaikalla, oltiin aikataulusta jo sen verran jäljessä, että verkka-aikaa oli lyhennetty. Siks tehtiin alkukäynnit parkkiksella ja päästiin suoraan ravailemaan verkassa. Korppu oli verkassa tosi hyvä. Ehkä vähän herkällä ja siten ärsyttävällä tuulella, mut ehkä se oli parempi. Mielummin se kun laama. Ehtihän se verkka-alueella kisojen jatkuessa laamautua, siitä pitkästä kävelystä. Seuraavaks oli mun vuoro ja otin harjotusravia taivutellen. Ei tullu mitään, heppa meni ihan laamaks. Ei suostunu melkein mennä eteenpäin ja oli järkyttävä muutenkin.

Radalla piristy vähän, mutten silti tykännyt. Jotenki laamauduttiin molemmat. No, ei se mitään, sillä saatiin ihan hyvät pisteetkin. Tuomari antoi prosentteja 67,73% eli paremmin meni kun Bambilla viimeks, vaikka fiilis oli päinvastoin noiden ratojen jälkeen. Siirryin kärkeen, jota ihmettelin kovasti. Muutamat kehu meitä mutta MIKSI, videostakin näkee että penkin alle meni. Loppujen lopuks sijoituin (taas vaihteeks) kolmanneks, joka riittää mulle. Miks koulukisoissa sijotun aina, vaikka yritän panostaa esteisiin jossa en sijotu?

Tässä tää video, minkä Ada otti ajankulukseen. Kiitokset hänelle! Ada oli siis meijän luokan voittaja, päälle 70 prosentilla! Tarkkaan en muista, mutta aika ylivoimasesti vei :D onneks Ada menee ens kerralla beehen nii jättää sijottumisen meille ;) Sitten tokalla oli jotain 69 prosenttia tms.


Kuvia ei kyllä oo (en ois kyllä halunnukkaan, ehkä pari verkasta). Voitin siis Husön 2012 kalenterin ja valkosen ruusukkeen :) Heippa! (ens postaus tiistain tunnista, jatketaan taas kangilla)

4 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)