Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

jotain järkyttävää ja ratavideo

Moikka,
sori pieni tauko mut on ollu kiirettä. Eli kisoista vielä, oltiin kymmenensiä B:n kanssa, ensimmäiset neljän virhepisteen saajista. Meijän perusrata oli oikeastaan kisojen nopein :) Tässä vielä meijän rata jonka sain ladattua : 


Sitten, tiistain tunnista. Sain Emirin ja meil oli ''esteitä''. Mun mielestä oli hyvä et mentiin tosi pieniä esteitä koska 1. menin Emirillä hyi ja 2. se oli vaikeempaa ja parempaa treeniä. Gian sijaismaikka Jenna sanokin sitä, että pienet esteet on oikeesti vaikeempia kun isommat, sillä hevosten on vaikeempi löytää ponnistuspaikka. Tunti oli ihan järkyttävä ku vihaan ratsastaa Emirillä. Siis onhan se hieno hevonen jos sillä osais mennä, se on kisannut HIHS:issäkin. Mutta ei, se on niin iso hevonen et ei edes mahduttu laukkaamaan Emirin normaalia laukkaa, kun meitä oli ehkä 9 ja 4 estettä ja puol maneesii käytössä. Viikkotunnit (Y)

En sen enempää kerro tästä sillä tunti oli ihan kaamee. Emir oli pohkeen takana ja kulki ku mikäkin laama. Sit se 'pelkäs' kulmia kun siellä oli puomeja :O voi hurjaa, se oli kyl niin hauskaa.
Kuvia en oo saanut kisoista vieläkään, mut laitan ne sit ku ne ilmestyy nettiin, ootan innolla :D Torstaina pääsen vihdoin Talmaan, josta tuli mieleen että se on nykyään SRL:n hyväksymä ratsastusseura! Edistystä :) Eli linkkaan tähän uuden nettisivun: http://tars.sporttisaitti.com/

Sunnuntaina ei oo valmennusta kun siel on jotkut rataharjoitukset, koulua siis. Torstaina illalla tuskin postaan mutta perjantaina. Ja uutta banneria kehiteltäessä !
P.S.http://www.youtube.com/watch?v=Oi-WqMzfcGI  tää on mun mielestä hyvä video :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)