Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

kankitunti B:llä

Hejssan alla!
Elikkä tulin tänään tallille ja tiesin et luvassa olis kankitunti. Iloiseksi yllätyksekseni sain Bambin sille tunnille :) Hain B:n koulupenkin ja kanget ja menin talliin. Pyysin tytöiltä vähän apuja kankien laitossa, kun se ketju siin alla on mulle vähä uus juttu :D

Maneesissa sitten Jenna (Gian sijaismaikka) anto mulle luvan laittaa kannukset kun meen B:llä aina kannuksil. Sitte selkään ja alotettiin nivelillä kun suurin osa ei ollut menneet kangilla ennen. Opettaja selitti kaikille miten otetaan ohjat käteen ja pidettiin kankien ohjaa aina vähän löysemmällä. Varsinkin B:llä, sillä hän on niin neiti...

Tehtiin aluks reippaassa käynnissä ympyröitä ja lävistäjiä. Kevyessä ravissa sama homma, mut lävistäjät lisätyssä. B oli aluks vähän hidas, varmaan kangista johtuen kun niin herkäksi muuttui. Istuttiin alas ja mentiin koko uraa, koottua ravia ja välillä normaalia. B kokos ravin tosi hienosti ja saatiin kehuja!

B oli kivan pyöree ja herkkä koko tunnin ja se autto työskentelemään. Alotettiin suunnanvaihtelujen jälkeen kahdella pääty-ympyrällä normaalia harjotusravia. Välillä koottiin. Valmistauduttiin laukannostoon ja mun ja Bambin eka laukannosto oli aika tahmee. No opettaja käski kaikkien siirtyä raviin, sillä nostot oli useimmilla tahmeita, jollain ei laukka noussut ollenkaan (?). Uudet nostot ja paremmin meni. Siirrettiin muutaman kierroksen päästä raviin ja nostettiin uusi laukka. Näiden laukkojen jälkeen siirryttiin suoraan käyntiin ja vaihdettiin suunta. Toiseen suuntaan samat laukat ja sitten koko uraa kevyttä ravia heppaa pyöristäen. Olipa kivat loppuravit , Jenna sanoi että B näytti hyvältä ja kyseli tuntuuko se siltä miltä näytti ja näinhän se oli :)

Tässä muutamia kuvia tunnista, anteeksi heilahtaneisuus, mutta vaikka urheilukuvausta käyttää niin maneesissa käy noin :( HEI MUUTEN , Gia julkasi meijän estevalkkuryhmän sivulla semmosen aatteen , että jos käytäs kisaamassa jossain vaiheessa estevalkun kaa? Jossain Nevaksessa tms :) eikai muuta, koulukisoja ootellessa!

istunta..



keventäen ja silleen

<3: Aino

2 kommenttia:

  1. Hei huomasin tän postauksen! Ja ajattelin kysäistä että millä tallilla tämä kankitunti on pidetty? :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)