Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Voittajan on helppo hymyillä :)

Vitsit mua ärsytti kun Jenna ilmotti toissapäivänä, että Kinkku on ollut sen verran kiukkunen ja huonona, ettei sillä viitti osallistua. Seppo sen sijaan on nyt ihan kunnossa niin vaihdoin ilmottautumisen.



En ole ratsastanut Sepolla puoleen vuoteen, eikä se ole hypännyt isompaa kun ristikoita yhtä pitkään aikaan (eilen hyppäsi pikku-esteitä Miiran kanssa, kiitos vielä siitä<3 :DDD). Kannukset mulla oli verkassa mutta otin radalle pois, kun Seppo oli niin herkällä päällä. Ja mun suunnitelma oli mennä rauhallinen, siisti, kivan näkönen rata puhtaasti, mutta Seppo olikin vähän eri mieltä. Ponnistuspaikat oli mitä oli, se kaahotti kun sekopää (ainakin siltä se tuntu) ja yritin vaan rauhotella sitä, vaihdella laukkoja ja ohjailla esteille. Aika meillä oli niin nopea, että voittohan sieltä tuli!


7-esteelle tuli joku järkyttävä loikka ja noita ihme hyppyjä näkyy läpi radan, kuten myös väärää laukkaa. Uusinnassa, en nähnyt mitään järkeä oikasta sarjalle kun vauhtia oli muutenkin tarpeeksi, eikä mulla aikomuksena ollut saada mitään himoaikaa ja voittaa. Kiitos Miiralle ja Emellä avuista ja videosta :)

Voitin HippoSportin avaimenperän, Black Horsen pipon, Mountainhorsen kuvaston ja tietty ruusukkeen :)


Kuvia ilmestyy varmasti jonnekkin kuvasivuille, lisäilen niitä myöhemmin :)

10 kommenttia:

  1. eihän toi rata niin paha ollu ku tekstistä ois voinu luulla ! :D vaikka välillä vähän erikoisia hyppyjä, pysyit ite kuitenki hyvässä asennossa etkä heilunu yhtää ! :) onnea voitosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ehkä mä vähän kuulostin ankaralta ton suorituksen suhteen, mutta se rata tuntu pahemmalta miltä tossa videossa näytti :D

      Poista
  2. oujee! arvostan etenki videon kommenttei :D:D

    VastaaPoista
  3. oon sitä mieltä todellaki et hyvin verkattu hevonen on avain menestykseen, onnittelut!

    VastaaPoista
  4. Jeiii hienot aino ja seppo! ♥

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)