Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa

Menin eilen Kiralla koulutunnilla. Heti aluksi Jenna tokaisi olemaan vähän varuillaan, eikä ihan turhaan nimittäin Kira oli vähän normaalia enemmän säikyllä päällä. Puomit maassa pelotti (estehevonen..), estetolppa, Jenna ylipäätään ja sen kummalliset äänet, lumen tipahdukset katolta, väliaidat, kävelevä tyttö, maassa oleva raippa... Niitä riitti. Oli se Kira loppua kohti sitten paljon parempi kun sain sen enemmän keskittymään työhön ja lopettamaan kyttäilyn.

(c) Miira !!
 Tehtiin pohkeenväistöjä aluksi käynnissä pitkillä sivuilla ja sitten ravissa. Oman mielen mukaan sai tehdä avoja, sulkuja, asetteluja, tai ihan mikä tuntui fiksulta silloin kun ei ollut ''tehtävässä'' eli käveli vaikka jotain maneesin sivua jossa ei pitänyt väistää. (voiko ton monimutkasemmin selittää..) Kira väistää tosi herkästi, eli voisi sanoa että väistöt sen kanssa on helppoja, mutta kun se niin helposti punkee lapansa väistättävään suuntaan varsinkin käynnissä, niin siinä oli kuitenkin työstettävää.

(c) Miira !!
Pidin koko tunnin suhteellisen lyhyitä jalustimia, ihan varuiksi. Enkä kyllä pistänyt ihan turhaankaan.

Mun tekee niin mieli tehdä jokin erikoispostaus. Nyt on teidän vuoro päättää millasta haluaisitte! Kysymyspostaus, uusi tallipäivävideo, my day-video, varustepostaus, kuvapostaus...? Teen kyselyn tonne yläreunaan näistä :)

7 kommenttia:

  1. tallipäivävideoo tai my day-videoo!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeeei, katotaan ;) Jos otan my day-videon ja sillon on koulupäivä nii sini sä joudut siihen kans! Tuun koulussa kuvaa sua ;)

      Poista
  2. ihanii kuvii aino!!! <3 ja todellaki tallipäivävideo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan järkyn upeita!! <33 Juu vois jos löytäisin kuvaajan.. ;)

      Poista
  3. mä oon paras kameran kaa, fact

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)