Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

hulluja hevosia

Menin tiistaina Colalla, koska menen sillä kisoissa 80cm sunnuntaina.
Karsinassa jo huomasi, että Colalla on nyt tosi ärsyttävä aikakausi meneillään, se potkii kauheesti muita hevosia ja tällasta. Jouduin melkein hypätä pois karsinasta, kun kavio kävi niin lähellä. Jotain se suuttui kun harjasin sen mahaa. Astuin heti tämän jälkeen sen karsinaan ja ''karjasin'' sen nimen kovaa. Se jähmettyi vaan paikalleen ja siinä seistiin hetki.

Tunnilla se temppuili ja poukkoili, sitä ahdisti niin pieni tila kuin puoli maneesia jossa on noin 9 hevosta pyörimässä sen ympärillä. Kaikesta huolimatta loppujen lopuksi meni ihan hyvin ja hyvillä mielin kisoihin.

Keskiviikkona menin tallille ja opettaja sanoi, että saan taas Eskon, tällä kertaa tulen aikaisemmin kun muut ja juoksutan sitä, annan sen purata hölmöilyenergiansa heti alkuun. Vähän ajan päästä tulin juoksuttamaan heppaa, joka veti järkyttävää rodeota putkeen, mutta se auttoi.

Tunnilla heppa pari kertaa säpsähti jotain, muttei vaivautunut lähteä riehumaan. Näköjään tepsi tosi hyvin toi juoksutus! Oli kyllä tosi makeen näkönen ja tuntunen koko tunnin.

Tunneista ei ole kuvia, mutta laitan Reetusta pari kuvaa ennen kun lumet tuli. On se söpö :)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)