Sivut

maanantai 3. joulukuuta 2012

kisoista: tavoite saavutettu

En millään ehdi kertoa kisoista suuremmin mitään. Menin Colalla 80cm. Olin heppaa laittamassa ja oltiin kuulemma tosi paljon myöhässä, soitin siinä kaverilleni että monelta tulen maneesiin. Vastaus oli kyllä sä voit varmaan pikkuhiljaa alkaa valua tänne... No minäpä valuin sinne, ja kun pääsin sisään, oli siellä verkka täydessä vauhdissa ja hepat hyppäämässä verkkaesteitä. Kiitti tästä! :D

No oikeastaan lopulta tuntui, ettei Colaa olisi tarvinnut verkata melkein ollenkaan, oli nimittäin tosi hyvä. Liikkui hyvin eteenpäin, kuunteli pidätteet, kääntyi hyvin. Oltiin valmiina radalle.

Radasta sen verran, alkoi hyvin, tultiin vitosesteelle ristilaukassa jonka takia kolahti, muttei tippunut. Sarjalle tultiin A-osalle juureen, väliin tulisi yksi laukka-askel. Jäi meillä vähän siis lyhkäseksi, Cola teki siis sellasen ison loikan ja jäin vähän kiinni. Onneksi heppa on melko automaatti ja kääntyy hyvin, ei siis mitään ongelmaa.

Videota kun katson, uusinnassa olisin voinut pistää heppaa enemmän eteenpäin. Olin kuitenkin niin jäässä, ettei tullut mieleenkään tehdä enempää töitä pistääkseni heppaa enemmän eteenpäin, kun niin sutjakasti liikkui muutenkin. Ei siis tullut mitään nopeaa aikaa eikä sijoituttu, muttei haittaa ollenkaan. Tavoitteeni olikin saada 0-0 rata ja tähän päästiin. Tottakai jälkeenpäin hieman harmittaa, kun heppa ja rata olivat helppoja, sijoitus olisi ollut hyvin mahdollinen (toisella ratsastajalla Cola tuli 2.)

Videon kuvasi Lotta, kiitos!! :)


Huomenna mulla on Jennan tunti, keskiviikkona mulla on Talmassa tunti. Ensi sunnuntaina valkun sijasta mennään vetämään Bodycombattia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)