Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

asiaa laidasta laitaan

Moikka!
Mulla on tässä koeviikko aluillaan, niin postaukset on jäänyt. Mutta, menin viikko sitten tiistaina Tahvolla kavaletteja, oli ihan hauska tapaus, vaikka karseen näköstä olikin.

Ihan kaunistelematta laitan näitä kuvia tästä tunnista. Aika mielenkiintoisen näköistä etten sanoisi :)






No sitten en taaskaan kerinnyt torstaina tallille, kun ajamaan sinne pitäisi päästä siinä viiden maissa ja pääsen tuona päivänä koulusta kotiin vasta 17:15. Siksi vaihdettiin keskiviikkoon nämä Talman tunnit.

Sunnuntaina menin valkun Emirillä, koska Kinkulla on jalassa haava. Mentiin alku puoli tuntia kevyessä istunnassa siirtymisiä ja kavaletteja, oli kyllä pohkeet ja reidet tulessa sen jälkeen. Loput puoli tuntia mentiin ilman jalustimia erilaisia kavalettitehtäviä ja puomeja, vähän koulujuttuja siellä väleissä. Oli kyllä tehotunti Kanalla, kun sitäkin piti vähän tuuppia eteenpäin. Huh, ainakin oli tehokas!

Sitten tiistaina menin Killellä esteitä. Pyysin sitä Jennalta, koska joudun ehkä menemään sillä estekisat (tai Colalla), jos se Kinkku ei vielä silloinkaan hyppää, vaikka toisin luulen, onhan siihen aikaa ja sillä ei ole muuta kuin haava. Anyway en ole mennyt Killellä kuin kerran (Nurmijärven estekisat) aikaisemmin, joten ajattelin mennä sillä. Oli kyllä aika muksa!
Jäi mieleen Jennan kommentti: ''Jos joku väittää, että Kille on laiska, niin tämä todisti ettei se ole!'' Tuli kiva fiilis, ja kun Killekin oli ihan liekeissä :)

Tänään keskiviikkona menin Talmassa Jexulla koulujuttuja. Hepat oli aika kuumana tänään ja Eskokin heitti ratsastajansa alas. Jexu, Pilvi ja Esko piti siellä aikamoista showta koko tunnin. Ei se mitään... :D
Jossain vaiheessa Jexu tuntui tosi kivalta, oli aika herkkä suusta. Mutta sitten nämä jotain riehuivat ja vaihdettiin suusta, niin tunsin kuinka se puri kuolaimeen. Siitä eteenpäin olikin aika kaameeta.

Vaihdan tän ulkoasun jossain vaiheessa, älkää pelätkö... En itsekään kestä tätä. Ens sunnuntaina on valkku, toivottavasti Kinkulla, mutta jos ei, niin Sepolla tai Emirillä. Heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)