Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

koulukuvia ja juttusia

Moikka!
Tässä on pari kuvaa jotka sain koulukisoista. Kiitos Anna! :)





Ulkoasusta sen verran, että se on kauhea ja inhoan sitä. Mutta ei ole todellakaan ollut aikaa parannella, ja yritän löytää uutta bannerin tekijää. Jos olet kiinnostunut, kommentoi ihmeessä :)

Sitten muihin juttuihin. Menin viikko sitten tiistaina tunnin Dannyllä + meillä oli sijainen = katastrofi. Ei siitä sen enempää, istuntatunti.
En ole nyt ratsastanut viikkoon enkä tiedä kerkeänkö seur. tiistain tunnille, koska sitä ennen on mallitoimiston casting-tilaisuus, johon on mentävä. Katsotaan jos kerkeän.

Sunnuntaina ei mentykään hallille treenaamaan, kun isänpäivänä osallistujia oli liian vähän. Viikon päästä taas valkku. Sitä seuraavana sunnuntaina on estekisat, mutten taida osallistua kun ei ole heppaa, enkä kinkun kanssa ole vielä oikein kehittynyt. En halua ekoista kisoista sitä että se vaan kuskaa mua ympäriinsä.

2 kommenttia:

  1. Pohdiskelin vähän että mä voisin jotain yrittää, jos suht simppeli banneri kelpaa. :) Voit laittaa mulle säpöön vähän ajatuksia värimaailmasta, mistä fonteista tykkäät jne. ja kuvia mitä voi käyttää. Mieluiten mahd. isoja alkuperäsiä kuvia. :) hannapietilainen@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi ihanaa! Tosi kiva ja simppeli on just hyvä :) yritän ehtii tällä viikolla laittaa kuvia ja ohjeita sun säpöön!

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)