Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

pikkukisat ja kuvia

Ihan aluks laitan pari eilistä kuvaa, mitä Jenni otti!

kaaaantapääää....

loppuverkkaa


Sitten, menin varsin myöhään tallille tänä aamuna, eräs tyttö meni Eskolla aikaisempaan luokkaan ja tämä hoiti Eskon kuntoon (ja minä hoidin kisojen jälkeen). Hän teki tälle sykeröt, jotka myöhemmin aukesivat, joten otin ennen omaa luokkaani ne pois.

Verkassa Esko oli ok. Nelli oli kuvaamassa, joten seuraavat kuvat kaikki hänen ottamiaan. Voin suoraan sanoa, että se miten mennään noissa kuvissa ei ole se miten mentiin koko ajan, ei lähelläkään. Eikä noissa kuvissakaan mitenkään hienosti... Jokatapauksessa, en kehdannut laittaa niitä muita kuvia ja poistin ne! Oli jotain niin järkyttävää. Tässä siis nämä ''hyvin menee''-kuvat





nyt jäi rajaamatta..


Ja sitten radalla:


No ei ihan, toi kuva on Eskon pukin jälkeen. Rata meni tosi huonosti, Esko oli tahmea, kiemurteleva ja vastusti kuolainta. Saatiin luvat pitää suojia, pinteleitä ja raippaa, oli siis täköjään tosi harjoituskoulukisat. Laukassa raippa hipas Eskon takapäätä, jolloin se pukitti, tuli vähän miinusta. Pääsin silti tavotteeseeni, eli saatiin nipin napin hyväksytty! 51,60%, pisteitä en muista. Tietenkään sijotusta ei tullut, kaikki kolme ensimmäistä oli ulkopuolisia. Noh, ei se mitään :)

Tuota tuota... Hepat pääs laitsalle Husössä kun leirit loppu ja valkkua ei oo kolmeen viikkoon. Katotaa miten kerkiin Talmaan vuokrailemaan. Hyvää kesää lukijat :)!

2 kommenttia:

  1. Hyvät oli sykeröt ku joutu tekee ne nopee ku ei ollu ketää auttamas. :D No muuten varmaa Esko rakas oli paras. <3 T. Roosa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän huonosti pysy kiinni.. Esko oli semi jees (:

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)