Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

Masku [kuvapostaus]

Moikka! Mulla ei kauheasti ole aikaa joten annan enemmänkin kuvien puhua puolestaan.

Maanantaina tulin junalla Turkuun ja sieltä suoraan tallille. Heppa valmiiksi ja koulutunnille. Maneesissa ei ollut ketään joka oli plussaa, sillä se ei ole mikään kovin iso, ja hevoseni oli. Menin kangilla ja Seppo oli tosi hieno, tämä tuttuni on löytänyt ihan kouluratsastajien unelmahevosen! No ei ihan, hevonen on tasoa vaativa B ja paraikaa he harjoittelevat valmennuksissa sarjavaihtoja.

No me mentiin avoja ja laukanvaihtoja, voltteja yms. Ensimmäistä kertaa oli vähän tutustumista hevoseen. Vähän kuumuu ravissa ja laukassa ja säpsyy kaikennäköistä, muuten se on rauhallinen ja kiltti.




TÄSTÄ PITÄS PÄÄSTÄ EROON. miten voin istua noin vinossa? Paino pitäs
siirtää sisälle siirtämällä lantiota, mä siirrän ylävartaloa....


laukanvaihdot menossa...





Jos haluatte ratsastaa maailman iso askelisimmalla hevosella, ratsastakaa Sepolla! Ihan voin liiottelematta sanoa, että harjotusravissa lensin satulasta pahimmillaan 5-15cm.

Tiistaina herättiin viideltä tallille ja tehtiin aamutalli. Pesin kanssa koko Sepon karsinan sienellä, upposi siihen 5h. Yhteensä tehtiin töitä + ratsastettiin 12h. Olin eilisestä tunnista niin jumissa, että annoin Sepon omistajan ratsastaa tämän, mutta ratsastin sitten loppuverkan.

Tänäänkin kangilla, loppukäynnit tiellä alkavan puomitunnin takia. Pestyä Sepon kävin sitten vartiks syöttämässä vihreellä Seppoa :)




kiva könötys...




Keskiviikkona oli tosi kuuma ja menin nivelillä. Oli ihan kiva mutta kamerasta loppu akku eikä kuvia ole kun kaksi ja niissäkin näytetään laamoilta.. Oli niin kuuma että hikoiltiin kauheasti, Seppokin vaahtosi. Tämän jälkeen sitten junalla himaan.





Tänä aamuna mulla oli valmennus mutta sinne päästyä tuli selville että Seppo ontuu enkä sitten saanut varaheppaa mistään (Emir oli vapaana mut EI KIITOS). Katsotaan mikä on tilanne ensi viikolla.

Huomasitte varmaan että noissa kuvissa on toi osoite. Niinkin on käynyt, että tästä blogista on kopioitu kuvia ja julkaistu niitä. Tämän takia tuo osoite alkaa näkyä miltein kaikissa kuvissa :)

Ps. Ahkera toimihenkilö HusöJumpissa ;)
(c) Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)