Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

hieno seppo :)

Noniin, tänään eli maanantaina oli valmennus, myös on huomenna ja ylihuomennakin. Meillä oli ma-to valmennukset ja sai päättää itse mihin menee, sai valita useankin. Useimmat otti kaksi päivää, kuten minäkin. Tänään kuitenkin valmennuksen jälkeen Gia sanoi, ettei pidä valmennuksia ellei ryhmässä ole vähintään neljä. Ketään ei ollut enää menossa keskiviikon valmennukseen, joten sanoin tulevani jos muuten ei pidetä. Eli nyt on kolme valkkua putkeen...

En enää usko, että Bambista tulee mun valkkuheppaa. Se taitaa pysyä koulussa ja pikkuesteissä, ei se hyppää todennäköisesti enää mitään isoa. Seppo taitaa näillä näkymin jäädä valkkuhepakseni, en tiiä onks se hyvä vai huono, koska tykkään tosi paljon Seposta, mutten haluis jättää Bambia.

Tänään oli tosi hyvä valmennus, Seppo ei onneks enään ontunut ja liikku hyvin. Alotettiin ravissa pitkillä sivuilla pohkeenväistöjä, myöhemmin otettiin päätyjen kavaletit mukaan. Seppo liikku ehkä vähän liiankin hyvin eteen ja tuuli lisäs sen juoksemista. Onneks Seppo on herkkä, niin pienillä pidätteillä se rauhottuu. Tultiin lävistäjällä olevaa sarjaa, joka toinen oli este ja joka toinen puomi. Seppo oli molemmissa tehtävissä alussa tositosi hyvä.

Tultiin putkeen ensin kavaletti toisessa päässä, sitten sarja, jonka jälkeen kavaletti toisessa päässä, suunnanvaihto, sarja ja toinen kavaletti. Seppo oli tässäkin kiva, ja aina sarjan jälkeen vaihtoi laukan, olin tyytyväinen (aina pitää vaihtaa se ravin kautta esteen jälkeen). Kavaletilla ei kuitenkaan meinannut laukka vaihtua, mutta siellä olikin hyvin aikaa siirtää raviin ja uusi laukka.

Tämän jälkeen loppuverkka ja done! Vein hepan talliin, otin kamat pois, pesin sen ja kylmäsin jalkoja hetken. Valmennus loppui kahden maissa ja olin himassa neljältä, mikä meni vikaan?

Kuvista iso kiitos Sinille! :)









Ps. älkää ratsastako ilman hanskoja. ikinä. eikä tämäkään ole eka kerta!

4 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)