Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

hieno seppo part. 2, kuvia

Huh, olipa hyvä valmennus! Yksityiskohtaisesti en millään jaksa kertoa. Huomenna mulla ei olekkaan valmennusta, koska toinen tyttö joka menee myös Sepolla meneekin ke ja to. Ei se mitään, Seppo oli super molempina päivinä ja tähän on hyvä lopettaa tältä viikolta :)

Harjoteltiin paljon suunnan ja laukanvaihtoa kavaleteilta, ajattelin että menis Sepon kanssa penkin alle, mutta onneks olin väärässä. Seppo vaihtoi hienosti kavaletilla melkein aina laukan kun käänsin sitä seuraavaan suuntaan ja annoin tarvittavat avut. Joskus kun laukka jäi esteellä/kavaletilla vaihtamatta, heti kun siirsin raviin niin Seppo nopeasti nosti oikean laukan. Tultiin muutaman kerran ravilävistyksiä, vain kerran Seppo innostui laukkaamaan lähestymisessä. Hyppäs myös hienosti kaikki pystyt ja okserit, suurin este ei ollut kun sen 80-85cm. Tämän enempää en viitsi tähän aikaan selittää, kiitos Jenni kun jaksoit raahautua tallille mukaan. ;)

Kiitokset kuvista Sinille ja Jennille!
Sinin kuvaamat:

donkeyteam part. 2




Lisättäviä kuvia oli vielä, mutta laatu katosi koneelle ladatessa niistä, eikä niiden lisäämisestä tänne olisi tullut mitään. Onhan tätä materiaaliakin jo tässäkin :3

Jennin kuvaamat:









4 kommenttia:

  1. ärsyttävää ku toi laatu menee ihan kököks... saisitko ne parempi laatusina jos lataisin kuvasivuille ja ottaisit sielt jotenki miten selitit? :D ja super hienosti menitte tänäänki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä! Ehkä saisin, eli printscreenillä kopioisin sieltä niitä, koitetaa sitä seuraavaks :) Kiitti, Seppo oli hieno (:

      Poista
  2. latasin ne tonne -> http://simpanssini.kuvat.fi/kuvat/ainolle/

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)