Sivut

perjantai 30. syyskuuta 2011

ponihan liikkuu .. !

Tervee !
Niin, tänään oli sit vika harkka ennen sunnuntain kisoja. Tottakai menin Maxil ja harjoteltii kaikkee mikä kuuluu siihen K.N:ään, saatiin ite päättää. Sain kuulla että kisoissa saa olla vaan kannukset, viime kisoissa sai olla raippa tai kannukset mut ei tässä kisassa, raippa toimii paremmin Maxille joten oisin ottanu sen... Kävin siis alkukäyntien aikana tallissa kipasemassa kannukset jalkaan niin sain vähän totutteluu niihin ku en käytä kauheen usein. Sain myös vähä muistutusta miten ne toimii Maxil parhaiten ;)
Tulin vähä myöhäs tunnille niitten kannusten takii ja muut laukkaili jo, niin menin sitte mukaa ekaks ravaten ja yrittäen saada ponin rennoks ja taipumaan hyvin. Kannusten takii se alko kipittämään niin siinä oli vähä hommaa. Heitin sitte raipanki pois.
Reippaitten laukkojen jälkeen tehtiin loivaa kiemuraa mut Maxi ei oikee taipunu vasemmalle... En tiiä mikä siinä oli mut se tuntu tosi vaikeelta. Ope vähä neuvoili ja kyl se sit parani. Sit tehtii laukkalävistäjii ja keskiraveja. Tykkään tosi paljon Maxin lisäyksistä ! Opeki kehu meitä ja sano että muitten pitäs ottaa mallii tosta ponista , ylpeä olin ;) Lopuks mentii sitte jokanen rata läpi ja sit loppuverkka.

Oon nyt niin pitkää laittanu kuvattomia postauksia (paitsi edellinen) niin laitan tänne muutaman randomin heppakuvan :)
r.Tiki
Pieksämäki
heijastinliivi !!

o.Mirlakka
Lehtoharjun Tila
90cm

r.Esko
Talman talli
kuvassa Jennie

t.Briso Amita
kuvassa Jennie
art ;)

r.Jexu
Talman talli

R.I.P
r.Koivurinteen don juan
Talman talli

sirkus finlandia ja hevosesta ei oo tietookaa :D

5 kommenttia:

  1. Ihana toi Eskon kuva<3

    sä kun käyt täl tallil mis Esko asustelee nii voisitko olla niin ihana ihminen ja kertoo mulle ain sillin tällöin (esim. 1kuussa) Eskon kuulumisia, ku ois kiva titää mitä kuuluu tälle Ihanuudelle(hoidin Eskoa sen ajan kun oli Järvenpäässä)

    VastaaPoista
  2. Juu onha se iha söppänä<3
    Joo voin olla, nyt sille kuuluu tosi hyvää, eilen oli koulukisoissa ja se on jo tuntikäytössäkin. Marraskuussa sillä aletaa pikkuhiljaa hypätä ja nyt sillä mennään satunnaisesti puomeja ja kavaletteja. Siitä tulee ihan pian hieno ! ;) Sanotko vielä sun nimen niin voin sulle erikseen kirjottaa Eskosta aina sillon tällön pari juttuu ? :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitti paljon <3 ja mun nimi on siis Roosa :) on nii ikävä sitä pikku sekopäätä

    VastaaPoista
  4. Ja jos haluut kattoo nii tos o mun tekemä muisto video Eskosta ->http://www.youtube.com/watch?v=2RQrN80c7Rw&feature=related

    Ja ton kaut pääsee sit mun muihinki vidioihi :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)