Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

voihan..

Moro ! :)
sori en oo kirjottanu aikoihi vaikka oliskin aikaa, mutta talmassa en oo käyny taas aikoihin.... Viime viikon torstaina menin Jexulla koulua, tosi kiva oli, harjoteltii keskiravia ja pidennyksii, lyhennyksii, siirtymisii, yms. Tosi kiva oli, mul oli sen uus koulupenkki ja mun ego kärsi ku jouduin laittaa jalustimii kierteelle... :D
Mutta, kävin eilen Husössä koeratsastamassa. Siellä ei kuulemma ollut valmentajaa, jolle menin näytille, vaan joku sijainen. Menin jollain Korpulla, joka oli vähän laiska ja pieni. :) Mut hyvi meni, sain paljon kehuja.
Ainiin, unohin kertoo miks olin siellä :D Siis yritän päästä sinne estevalmennukseen, nii siks mulla oli koeratsastusta. Huomenna on uudestaan ja hypitään kuulemma. Oikee valmentaja tulee kattoo ja meen jollain ihan uudella hevosella.... :s paineet ! Noh, toivottavasti menee hyvin :) Kivaku eilen oli niin huono sää ja tunti oli 20.00-21.00 eli oli kans tosi pimeetä, nii maneesista katkes valot ku tuli ukkosta ja hevoset villiinty... Noh, sit piti vielä löytää isossa Husössä, jossa on monta tallia ja maneesi kävelymatkan päässä, Korpun talli ja tallissa vielä sen karsina jossa piti vielä hoitaa heppa loppuun :D joka paikassa oli pimeetä, se oli kyl seikkailua se. Noh, kirjotan ehkä huomennakin koeratsastuksesta, heippa ! :)
Kouvolasta, Lehtoharjun tilalta, r.Lausbub.
Kesä '11, ikävä tota pollee<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)